Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο ρουμανικό κοινό

Πολύ σύντομα θα γίνει προβολή τηλεοπτικού επεισοδίου

Parallaxi
η-θεσσαλονίκη-προβάλλεται-στο-ρουμαν-1061488
Parallaxi

Το Prima TV, ένα από τα δημοφιλέστερα κανάλια της Ρουμανίας, και η εκπομπή Life & Style με την Maria Andrei προτείνουν Θεσσαλονίκη!

Τα γυρίσματα της εκπομπής που οργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ Ρουμανίας, πραγματοποιήθηκαν στην πόλη μας στα μέσα Σεπτεμβρίου και πολύ σύντομα θα προβληθεί το σχετικό επεισόδιο στο Prima TV.

H παρουσιάστρια Maria Andrei περιηγήθηκε στις αγορές της πόλης, έμαθε να ανοίγει φύλλο μπουγάτσας, είχε την τύχη να ξεναγηθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ απόλαυσε και τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης. Η ίδια δηλώνει πλέον ενθουσιασμένη με την Θεσσαλονίκη.

H Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης δήλωσε: “Η σωστή στόχευση, η κατάλληλη στρατηγική και η συνέπεια στην επικοινωνία του προορισμού στις αγορές στόχους είναι αυτή που έχει καταστήσει τη Θεσσαλονίκη έναν σύγχρονο city break προορισμό. Η Ρουμανία είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μίας αγοράς όπου οι στρατηγικές μας έχουν φέρει αποτελέσματα.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα