Θεσσαλονίκη

Καλλιακμάνης για γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ωχριά μπροστά στον Αναγνωστόπουλο ο δράστης

«Είχε φτιάξει ένα σενάριο, μέχρι εχθές έλεγε "εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος"»

Parallaxi
καλλιακμάνης-για-γυναικοκτονία-στη-θ-1015288
Parallaxi

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία με θύμα την 41χρονη έγκυο που είχε εξαφανιστεί από την Πρωτοχρονιά και βρέθηκε χθες, δολοφονημένη σε απόμερο σημείο στη Χαλκιδική.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό.

“Αυτό που του είπα, εμμέσως πλην σαφώς, όσο γίνεται πιο γρήγορα να ομολογήσει”, λέει, μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος βρέθηκε με τον σύζυγο της 41χρονης σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής.

“Αυτός βγήκε στην εκπομπή της κα Κουτσελίνη. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε από τα μηνύματα που έστειλε, γιατί αυτός είπε ‘ότι κοιμόμουν με τη σύντροφό μου και κάποια στιγμή αυτή έφυγε, εγώ δεν το πήρα χαμπάρι’, τον ρώτησα ‘κοιμάστε μαζί, στο ίδιο κρεβάτι’ και μου λέει ‘ναι’ και ‘δεν κατάλαβες τίποτα’ του είπα, ‘δεν κατάλαβα’ μου είπε.

“Λίγο περίεργο για έναν τέτοιο τύπο να μην καταλάβει τίποτα γιατί έχει αντίληψη και φάνηκε αυτό από τον τρόπο που προσπάθησε να καλύψει. Πήρε το κινητό της νεκρής, έστειλε μήνυμα στο κινητό του, φαινόταν ότι είναι ένα τυπικό μήνυμα που δεν στέλνει κάποιος που ζει με έναν άνθρωπο και περιμένει παιδί. Ήθελε να φτιάξει ένα άλλοθι”.

Όπως λέει ο κ. Καλλιακμάνης:

“Θα φανεί αν ήταν οικονομικοί οι λόγοι ή αν ήταν αυτό το συνηθισμένο φεύγω και σε αφήνω. Οι πληροφορίες λένε οικονομικοί. Αυτός ο τύπος, ωχριά μπροστά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, γιατί είχε φτιάξει ένα σενάριο, μέχρι εχθές έλεγε ‘εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος’. Για να αποπροσανατολίσει, πήγε στο σπίτι ο ίδιος ή ο συνεργός του και έφτιαξε ένα σκηνικό για να δείξει ότι ίσως να ζει η γυναίκα. Κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ενώ η αστυνομία είχε κλειδώσει την πόρτα, και άφησε ένα φως ανοιχτό. Ένας πολύ πονηρός άνθρωπος”.

Ο ίδιος σημειώνει:

“Αυτός, από ό,τι φαίνεται, είχε παρελθόν όσον αφορά την κακοποίηση των συντρόφων του. Είχε κακοποιήσει κάποιες γυναίκες που ήταν μαζί του, θα δούμε τι θα πει ο ίδιος”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα