Ματιές στην πόλη

Η ενέργεια του Φεστιβάλ!

Η αυλαία ανοίγει σήμερα!

Μυρτώ Τούλα
η-ενέργεια-του-φεστιβάλ-507172
Μυρτώ Τούλα

Η ψυχή του Φεστιβάλ, οι άνθρωποι του, χθες το βράδυ, ενώθηκαν ξανά στην καθιερωμένη συνάντηση των εθελοντών και του προσωπικού. Αγόρια και κορίτσια, γυναίκες και άνδρες εμπνεύστηκαν από τη σημασία του κινηματογραφικού θεσμού για το πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης και ανανέωσαν την πίστη τους στο σκοπό της υπηρέτησης όσων θα συμβούν στις επόμενες δέκα μέρες.

εικόνα: motion team

Με 900 αιτήσεις συμμετοχής εθελοντισμού ξεκινά φέτος για 60η χρονιά η μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου στην πόλη! Αυτοί οι άνθρωποι είναι η ψυχή της διοργάνωσης, αυτοί που σε καλωσορίζουν στις αίθουσες με το πιο ζεστό χαμόγελό τους, αυτοί που σου λύνουν τυχόν απορίες, αυτοί που 10 μέρες είναι πάντα στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή!

εικόνα: motion team
εικόνα: motion team

Το 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ανοίγει σήμερα αυλαία και μας καλεί σε μία γιορτινή πανδαισία εκθέσεων, εικόνων και νέων σινέ εμπειριών. Οι εθελοντές του ΦΚΘ, βράχος ακλόνητος της διοργάνωσης, είναι στο πόστο τους με θετική ενέργεια και ζεστή διάθεση για να συνδράμουν και φέτος σε ένα Φεστιβάλ που η πόλη θα θυμάται για καιρό.

εικόνα: motion team
εικόνα: motion team
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα