Η μεγαλύτερη ουρά στο κέντρο σήμερα

Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα καταλάβετε έξω από ποιο μαγαζί περιμένουν ουρά οι άνθρωποι στην Αλεξάνδρου Σβώλου. Σχεδόν καλοκαιρινή η ζέστη σήμερα και όσοι δεν έτρεξαν να φτιάξουν στεφάνια εις τα εξοχάς γέμισαν τα ουζερί και εστιατόρια της πόλης (όσα από αυτά ήταν ανοιχτά) και στην άδεια Σβώλου έμενες έκπληκτος με μια ουρά που γέμιζε το […]

Κύα Τζήμου
η-μεγαλύτερη-ουρά-στο-κέντρο-σήμερα-39424
Κύα Τζήμου
dscn2952.jpg

Αν κοιτάξετε προσεκτικά θα καταλάβετε έξω από ποιο μαγαζί περιμένουν ουρά οι άνθρωποι στην Αλεξάνδρου Σβώλου. Σχεδόν καλοκαιρινή η ζέστη σήμερα και όσοι δεν έτρεξαν να φτιάξουν στεφάνια εις τα εξοχάς γέμισαν τα ουζερί και εστιατόρια της πόλης (όσα από αυτά ήταν ανοιχτά) και στην άδεια Σβώλου έμενες έκπληκτος με μια ουρά που γέμιζε το πεζοδρόμιο. Ναι ήταν μπροστά στον γνωστό Ιταλό με το καλύτερο παγωτό της πόλης.

Την ιστορία του την ξέρετε φαντάζομαι, αλλά ας την ξαναπούμε…

Ο βραβευμένος με το βραβείο Mostra Internationale di Gelati, Φράνκο Αμπρούζο, σπούδασε τη ζαχαροπλαστική στην Ιταλία αλλά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη από έρωτα. Καθόλου παράξενο που το παγωτατζίδικο του φέρει το όνομα Gelati e Amore (παγωτά και έρωτας). Παντρεύτηκε, λοιπόν, τη Σαλονικιά του τον Ιούνιο του 2005 και άνοιξε το ζαχαροπλαστείο του στην Αλεξάνδρου Σβώλου, όπου μας προσφέρει το ιταλικό αυθεντικό παγωτό του με αγνά υλικά, φρέσκα φρούτα και εντυπωσιακή εμφάνιση. Στον Ιταλό, όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι Θεσσαλονικείς, θα βρείτε παγωτό με γεύσεις νουτέλα και γκραντ μόκα αλλά και τη συνταγή-πατέντα του καταστήματος: παγωτό μιλφέιγ και γεύση καραμέλα μπισκότο. Ασύγκριτη η σοκολάτα του αλλά ο Φράνκο φροντίζει να σε ιντριγκάρει συνεχώς με γεύσεις καινούριες, όπως μπλακ φόρεστ και τιραμισού.

*Gelati e Amore, Αλεξάνδρου Σβώλου 44

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα