Ματιές στην πόλη

Πολύγυρος: Eπέστρεψε δυναμικά το Καρναβάλι- Δείτε εικόνες

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Καρναβάλι Πολυγύρου.

Parallaxi
πολύγυρος-eπέστρεψε-δυναμικά-το-καρνα-978287
Parallaxi

Εικόνες: Θωμάς Νεδέλκος

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στο Καρναβάλι Πολυγύρου.

Το καρναβάλι πραγματοποιήθηκε έπειτα από δύο χρόνια εξαιτίας της πανδημίας.

Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Γιώργος Μελανδίνος και η Δήμητρα Κούτριου.

Όπως μετέδωσε το xalkidikipolitiki, η φετινή παρέλαση των αρμάτων ξεκίνησε με πατινάδα και αυτοκινητοπομπή από τον Σύλλογο Ιστορικού Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος, ενώ προσέλκυσε εκατοντάδες επισκεπτών που την παρακολούθησαν χορεύοντας στους αποκριάτικος ρυθμούς. Κατά την ίδια πηγή, ο πεζόδρομος αλλά και τα γύρω στενά της πρωτεύουσας γέμισαν από μικρούς και μεγάλους, σχολεία, φορείς και συλλόγους, που έσπασαν κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

Οι καρναβαλιστές καυτηρίασαν την επικαιρότητα με το… Καλάθι της Νοικοκυράς, το Qatargate και άλλα τρέχοντα θέματα, ενώ οι μικροί μαθητές ντύθηκαν με πολλή φαντασία και χρώμα.

Στην καρναβαλική παρέλαση συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαιόχωρας «Η Ελπίς», ο Σύλλογος Γυναικών Ψυχαγωγίας και Συσπείρωσης Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλάτιστας, ο Χορευτικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυγύρου, όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της πόλης καθώς και το Γυμνάσιο Πολυγύρου, ο Καρναβαλικός Σύλλογος Πολυγύρου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πολυγύρου, το ΚΔΑΠ Ζερβοχωρίων και το ΚΔΑΠ Γαλάτιστας.

Το γλέντι στον Πολύγυρο συνεχίστηκε στην πλατεία των Έξι Βρύσεων ως το βράδυ με ορχήστρα.

Δείτε μερικές εικόνες από όσα συνέβησαν χθες στην περιοχή:

Πηγή: xalkidikipolitiki.com

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα