Επικαιρότητα

Μέσα στο καλοκαίρι η λειτουργία των γυάλινων περιπτέρων στη Νέα Παραλία

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Άννα Αγγελίδου, αναφέρθηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, στην εκμετάλλευση των γυάλινων περιπτέρων.

Parallaxi
μέσα-στο-καλοκαίρι-η-λειτουργία-των-γυ-136951
Parallaxi

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και η αρμόδια αντιδήμαρχος, Άννα Αγγελίδου, αναφέρθηκαν σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, στην εκμετάλλευση των γυάλινων περιπτέρων που βρίσκονται στη Νέα Παραλία και στα έσοδα που θα μπουν στα ταμεία του δήμου.

«Οι χώροι για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων ήταν συγκεκριμένοι. Η παραπληροφόρηση δημιούργησε την εικόνα ότι η παραλία θα πλημμυρίσει από τραπεζοκαθίσματα. Όλα αυτά ήταν από καθαρά αντιπολιτευτική διάθεση και είναι κρίμα» είπε ο κ.Μπουτάρης.

Η κ. Αγγελίδου ανέφερε πως από τα συνολικά εννέα περίπτερα, έχει υπογραφεί η σύμβαση εκμετάλλευσης με τους αναδόχους για τα έξι και απομένει ένα ακόμη περίπτερο, στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου, η σύμβαση του οποίου θα υπογραφεί το επόμενο διάστημα, ενώ θα αποφέρουν ετησίως στον δήμο έσοδα που φτάνουν τις 917.000 ευρώ (το 20% αποδίδεται στην ΕΤΑΔ). Όπως είπε η αντιδήμαρχος, γίνονται προσπάθειες να ανακαινιστούν άμεσα και να λειτουργήσουν μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες. Από τα άλλα δύο περίπτερα που απομένουν, το ένα παραδίδεται στο ΚΕΘΕΑ και το ένα παραμένει στον δήμο Θεσσαλονίκης, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικές δράσεις.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης για την ελεγχόμενη στάθμευση και τα γυάλινα περίπτερα, η κ. Αγγελίδου ανακοίνωσε την πρόθεση της να μην κατέβει εκ νέου υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ευχαρίστησε τον Γιάννη Μπουτάρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπο της.

Διαβάστε ακόμα:

Πηγή: ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα