Επικαιρότητα

Μπουτάρης προς Ζέρβα: “Συγγνώμη για το μ……”

Οι δυο τους παρακολούθησαν την εκδήλωση από απόσταση... ασφαλείας

Parallaxi
μπουτάρης-προς-ζέρβα-συγγνώμη-για-το-633465
Parallaxi
Εικόνα: Στιγμιότυπο youtube
Στο περιθώριο εκδήλωσης στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης πλησίασε τον διάδοχό του και του ζήτησε συγγνώμη για την υβριστική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του σε πρόσφατη συνέντευξη.

Στο podcast «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη ο Γιάννης Μπουτάρης είχε επιτεθεί με υβριστικές εκφράσεις κατά του διαδόχου του στο «τιμόνι» του Δήμου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα. Το πρωί της Τετάρτης οι δυο τους βρέθηκαν στους κήπους της «βίλας Αλλατίνι», έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο περιθώριο εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Μωυσή Αλλατίνι.

Εκεί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης και νυν πρόεδρος του Ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη από τον Κ. Ζέρβα, αλλά από την αντίδραση του τελευταίου δεν φαίνεται να έγινε αποδεκτή.

Τον πλησίασε στην καρέκλα όπου καθόταν και φέρεται πως του είπε: «Συγγνώμη για αυτά που είπα. Θεωρώ ότι πρέπει να τα αφήσουμε πίσω όλα αυτά και να συνεργαστούμε για το project του Μουσείου Ολοκαυτώματος».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας του απάντησε πως για  τον ίδιο ούτε η βρισιά ούτε η συγγνώμη έχουν αξία και η συζήτηση έληξε εκεί. Οι δυο τους παρακολούθησαν την εκδήλωση από απόσταση… ασφαλείας.

Στη συνέντευξή του ο Μπουτάρης είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο μαλ… ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, την πλατεία Ελευθερίας, κάτι πεζόδρομους που είχαμε προγραμματίσει, κάτι ποδηλατοδρόμους που είχαμε προγραμματίσει, τα ακύρωσε όλα. Αυτός με μισεί, ρε! Με μισεί»

Πηγή:ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα