Θεσσαλονίκη

Ο ΟΑΣΘ στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού!

Οι κάτοικοι της γειτονιάς βρήκαν τη λύση για να κάθονται αναπαυτικά καθώς θα κοιτάζουν στον φωτεινό πίνακα τις ώρες να περνούν μέχρι να έρθει το αστικό  

Κώστας Κεκελιάδης
ο-οασθ-στην-εποχή-του-ψηφιακού-μετασχη-900580
Κώστας Κεκελιάδης

Ο ΟΑΣΘ περνά σε νέα εποχή διαβάζουμε συχνά στις σχετικές ανακοινώσεις του οργανισμού και οι κάτοικοι της Παναγίας Φανερωμένης και της Καλλιθέας παίρνουν θέση και περιμένουν!

Αφού ανέμεναν εις μάτην να φιλοτιμηθεί κάποιος από τον οργανισμό και να φτιάξει το παγκάκι στη στάση “Υδραγωγείο” αποφάσισαν να δράσουν αυτοβούλως:  Έφεραν καρέκλες από τα σπίτια τους κι έφτιαξαν μια άνετη, αυτοσχέδια στάση, βαλκανικού τύπου!

Το επόμενο στάδιο- μόλις ολοκληρωθεί και το νέο έργο του ψηφιακού μετασχηματισμού του ΟΑΣΘ που έχει προκηρυχθεί- είναι να παρακολουθούν άνετα από τις καρέκλες τους για όσο χρειαστεί τον φωτεινό πίνακα με το χρόνο άφιξης των αστικών.

Όπως το είχε θέσει και ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης όταν ανέλαβε καθήκοντα στα τέλη Αυγούστου “για όσους γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, όπως ο δήμαρχός μας, όταν υπάρχει ένα νέο ξεκίνημα στις ομάδες, υπάρχει η έκφραση ‘θα μιλήσουμε στο γήπεδο’. Η ομάδα του ΟΑΣΘ, θα μιλήσουμε στους δρόμους, τους μεγάλους και μικρούς δρόμους, στις στάσεις της Θεσσαλονίκης”.

Η στάση “Υδραγωγείο” μίλησε!