Θεσσαλονίκη

Σήμερα τρώμε vegan σούσι

Γι’ ακόμη μια φορά το πιο δυναμικό vegetarian και vegan spot της πόλης, το rOOTS, υποδέχεται τον green chef Νίκο Γαϊτάνο την Τρίτη 28 Απριλίου. Ο λόγος; Η απόλυτη θαλασσινή γεύση στη χορτοφαγική της εκδοχή παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, κάνοντας την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη να πρωτοπορεί και πάλι στη γεύση, αλλά αυτή τη […]

Γιάννης Βήκας
σήμερα-τρώμε-vegan-σούσι-39188
Γιάννης Βήκας
roots.jpg

Γι’ ακόμη μια φορά το πιο δυναμικό vegetarian και vegan spot της πόλης, το rOOTS, υποδέχεται τον green chef Νίκο Γαϊτάνο την Τρίτη 28 Απριλίου. Ο λόγος; Η απόλυτη θαλασσινή γεύση στη χορτοφαγική της εκδοχή παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, κάνοντας την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη να πρωτοπορεί και πάλι στη γεύση, αλλά αυτή τη φορά 100% vegan.

Από τις 13:25 και μετά στήνεται ένα ξεχωριστό και διαφορετικό event χορτοφαγικών γεύσεων, στο οποίο θα σερβίρεται ατομική ποικιλία σούσι 10 τεμαχίων με νοστιμιές που θα μας ταξιδέψουν στην Άπω Ανατολή, όπως τα norimaki, uramaki, uni, ikura, seaweed salad, dragonrolls με βιολογικò τòφου, “tuna” tomato nigiri, wakame, wasabi, καθώς και σαλάτα με φύκι wakame και για γλυκάκι, ζελέ από πράσινο τσάι με σιρόπι σοκολάτας. Όσοι θελήσουν να μπουν πιο βαθειά στο πνεύμα της Ιαπωνίας πρέπει να δοκιμάσουν το παραδοσιακό ιαπωνικό ποτό, σάκε, που θα υπάρχει άφθονο, ενώ για τους πιο απλούς τύπους, μια δροσερή μπύρα Fischer στα 2,5€ είναι ο,τι πρέπει. Όσο για το επιδόρπιο; Μια γιαπωνέζικη λιχουδιά θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Η παρέα του rOOTS σας περιμένει μαζί με τον Νίκο Γαϊτάνο για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, εμπνευσμένη από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Δε χρειάζεται να αναφέρουμε πως όσοι θελήσουν να γευτούν διαφορετικές γεύσεις από αυτές του vegan sushi event, οι πόρτες του μαγαζιού θα είναι διάπλατα ανοιχτές!

Καλή απόλαυση!

*rOOTS, Μπαλάνου 4, πλατεία Άθωνος, τηλ. 2310268063

Διαβάστε τα υπόλοιπα εστιατόρια που ξεχωρίσαμε στην πόλη εδώ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα