Ελλάδα

Στο Παπανικολάου ο Καλαφάτης: Επισκέφθηκε τους τραυματίες νεαρούς από την επίθεση στη Χαριλάου

Ο ένας από τους νοσηλευόμενους, που φέρει τραύματα στο κεφάλι από ρόπαλο, θα υποβληθεί σε νέα αξονική τομογραφία

Parallaxi
στο-παπανικολάου-ο-καλαφάτης-επισκέφ-878813
Parallaxi

Τους δύο νεαρούς, φιλάθλους του Άρη, που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, τραυματισμένοι μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη, επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης.

Ο κ. Καλαφάτης ενημερώθηκε, αρχικά, για την κατάσταση της υγείας τους, από τον θεράποντα γιατρό τους, καθ. Σταμάτιο Αγγελόπουλο, Συντονιστή – Διευθυντή της Δ’ Πανεπιστημιακής Χειρουργικής Κλινικής. Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από , τη Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μαρία Γιογκατζή και τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Δημήτρη Βαλαρούτσο, μετέβη στον θάλαμο όπου νοσηλεύονται, σε διπλανά κρεβάτια, τα δύο παιδιά και συνομίλησε μαζί τους.

Οι δυο νεαροί περιέγραψαν τις φρικτές στιγμές που έζησαν, κατά την επίθεση που δέχτηκαν κι ήταν σοκαρισμένοι τόσο από την εις βάρος τους επίθεση, όσο και από την άγρια δολοφονία του 19χρονου φίλου τους. Πληροφορήθηκαν από τον κ. Καλαφάτη ότι έγιναν προσαγωγές από τις οποίες η μία μετατράπηκε σε σύλληψη κι εξέφρασαν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους νοσηλευόμενους, που φέρει τραύματα στο κεφάλι από ρόπαλο, θα υποβληθεί σε νέα αξονική τομογραφία. Η κατάσταση και των δύο τραυματιών, δεν εμπνέει ανησυχία.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα