Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για όλα όσα εντόπισε.

Parallaxi
συνελήφθησαν-μέλη-εγκληματικής-οργά-985848
Parallaxi

Εντοπίστηκε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων εξαρτησιογόνων ουσιών από αστυνομικούς του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, συνέλαβαν δύο άτομα μέλη του κυκλώματος ηλικίας 42 (άντρας) και 44 (γυναίκα) ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και εγκληματική οργάνωση.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Σταυρούπολης, σε έλεγχο που διενήργησαν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος, βρέθηκαν στο εσωτερικό του 34 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 35 κιλών και 692 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, αλλά και στην οικία της 44χρονης, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

34 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 38 κιλών και 117 γραμμαρίων 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας Υλικά για συσκευασία ναρκωτικών ουσιών Χρηματικό ποσό 820 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσε ο δράστης για την μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες ήταν μέλη διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής μεγάλων ποσοτήτων κάνναβης από την Αλβανία και είχαν ως ρόλους την παραλαβή, μεταφορά, απόκρυψη και περαιτέρω διακίνηση των ποσοτήτων κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα