2310-ξεκινά-η-προπώληση-για-την-παράσταση-1210489

Η Θεσσαλονίκη αλλιώς

2310: Ξεκινά η προπώληση για την παράσταση της Parallaxi στο Ντεπώ-Μάθε τα πάντα

Οι ράπερς ΛΕΞ, 12ος Πίθηκος, Μικρός Κλέφτης, Dof twogee, Vlospa, Sadam, σε μια θεατρική παράσταση που θα πυροδοτήσει και μια δημόσια κουβέντα

Parallaxi
Parallaxi

UPD 7/9: H παράσταση έγινε sold out σε 24 ώρες. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. 

Ο καιρός έφτασε. Η ώρα της έκδοσης των εισιτηρίων για την παραγωγή της Parallaxi στα 59α Δημήτρια είναι προ των πυλών.

Μια μοναδική συνύπαρξη έξι από τους πιο σημαντικούς Έλληνες ράπερς στη σκηνή ενός ιστορικού χώρου σε μια μοναδική αφήγηση ενός θεατρικού ντοκουμέντου αφιερωμένου στην σύγχρονη ιστορία της πτώσης της πόλης και στο σήμερα.

Διαβάστε τα πάντα για την παράσταση εδώ:

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την παράσταση πριν έρθετε στο Ντεπώ:

Εικόνα: Γιάννης Γκούντμαν
  1. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο ιστορικό συγκρότημα κτιρίων του Πιέτρο Αριγκόνι στην περιοχή της Νομαρχίας. Το συγκρότημα θα ανοίξει για πρώτη φορά στο κοινό μετά από 3 τουλάχιστον δεκαετίες.
  2. Η είσοδος γίνεται μόνο με εισιτήρια που μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονικά από το more.com
  3. Η παράσταση θα ξεκινήσει ακριβώς στις 9 και περιλαμβάνει λόγο και εικόνα. Πρόκειται για μια αναπαράσταση ραδιοφωνικής εκπομπής που λαμβάνει χώρα λίγο πριν συμβεί ένα κοσμοϊστορικό γεγονός για τη Θεσσαλονίκη.
  4. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που βασίζεται σε την αφήγηση. Κανένας από τους έξι ράπερς δεν πρόκειται να τραγουδήσει αφού δεν πρόκειται για συναυλία αλλά για θεατρικό γεγονός. 
Εικόνα: Γιάννης Γκούντμαν

5.Οποιαδήποτε αναφορά σε φανταστικά γεγονότα αποτελεί αντικείμενο μυθοπλασίας και ουδεμία σχέση έχει μην πραγματικότητα. Αντίθετα κάθε αναφορά σε ιστορικά γεγονότα της πόλης αποτελεί αντικείμενο έρευνας και είναι απόλυτα αληθινό.

6.Μετά το πέρας της δεύτερης παράστασης, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου η parallaxi ανοίγει για πρώτη φορά μια δημόσια συζήτηση για το μέλλον του Ντεπώ. Στο χώρο της σκηνής θα συνομιλήσουν με το διευθυντή της parallaxi  δημοσιογράφο Χάρη Δημαρά η αρχαιολόγος και κάτοικος της περιοχής Τζένη Βελένη, η Μαρία Δούση, καθηγήτρια στην Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ εδική στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό, Αποκατάσταση και Επανάχρηση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

7.Στην παράσταση συμμετέχει ενεργά το κοινό που θα την παρακολουθήσει με έναν διαδραστικό τρόπο.

8. Η διάρκεια της παράστασης είναι μία ώρα. 

9. Πριν τη δεύτερη παράσταση στις 20:45 θα υπάρξει μικρή ξενάγηση στην ιστορία του Ντεπώ για τους θεατές της από τον ξεναγό Τάσο Παπαδόπουλο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα