Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έμπαινε από τα μπαλκόνια σε σπίτια στον Εύοσμο

Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις

Parallaxi
θεσσαλονίκη-διαρρήκτης-έμπαινε-από-τ-374564
Parallaxi

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από έρευνες των αρχών τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών στην περιοχή του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, στις οποίες ο δράστης έμπαινε στο εσωτερικό των σπιτιών από τα μπαλκόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ αναφέρει:

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής που έλαβαν χώρα σε περιοχές αρμοδιότητάς τους κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Οκτωβρίου 2020. Πρόκειται για τέσσερις (4) διαρρήξεις οικιών στις οποίες ο δράστης εισήλθε μετά από αναρρίχηση στα μπαλκόνια και τρείς (3) αρπαγές τσαντών στις οποίες προχώρησε έτερος δράστης χρησιμοποιώντας επιβατικό όχημα για την προσέγγιση υποψήφιων θυμάτων και τη διαφυγή του από τα σημεία διάπραξης των κλοπών.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος δύο (2) συνολικά ατόμων οι οποίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν μεγάλο μέρος καταγγελλόμενων υποθέσεων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα