Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Οι Περβολάρηδες μαγειρεύουν για αστέγους και θέλουν τη βοήθειά σου

Μάθε τι μπορείς να κάνεις.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-οι-περβολάρηδες-μαγειρε-407538
Parallaxi

Διανομή μαγειρεμένου φαγητού σε αστέγους ανθρώπους στο κέντρο της πόλης κάθε εβδομάδα κάνει η ομάδα Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης-Pervolarides of Thessaloniki και ζητά τη βοήθειά μας.

Αναλυτικά το κείμενο – κάλεσμα που αναδημοσιεύει η σελίδα «Η Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου»: 

«Συνεχίζουμε την διανομή μαγειρεμένου φαγητού σε άστεγους ανθρώπους στο κέντρο της πόλης και σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την στήριξη σας, τις προσφορές σας σε υλικά, τον χρόνο και την ενέργεια σας, τις κοινοποιήσεις και το ενδιαφέρον.

Γνωρίζουμε ότι ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη κι αν δεν είναι άστεγοι δεν έχουν πρόσβαση σε μαγειρεμένο φαγητό, είτε λόγω έλλειψης πόρων, είτε λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης, είτε για άλλους σοβαρούς οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους.

Αν έχετε υπόψη σας πρόσωπα που αντιμετωπίζουν τέτοιες συνθήκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να μας φέρετε σε επαφή απευθείας με τους ενδιαφερόμενους-ες ή να συζητήσουμε το θέμα και να αναλάβετε οι ίδιοι να τους προωθείτε το φαγητό. Ακόμη, μπορούν και οι ίδιοι να συμμετέχουν στην δράση και να μαγειρεύουμε όλοι και όλες μαζί το φαγητό που μοιραζόμαστε!».

*Για να επικοινωνήσετε με την ομάδα, βρείτε τους στο Facebook ΕΔΩ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα