Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Πού θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τη Δευτέρα

Πρόστιμο σε τρία άτομα που αγνόησαν την απαγόρευση και έκαναν βόλτα στο Σέιχ Σου

Parallaxi
θεσσαλονίκη-πού-θα-απαγορεύεται-η-κυκ-1006604
Parallaxi

Παρατείνεται και για αύριο, Δευτέρα (24/7), η απαγόρευση κυκλοφορίας, στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς. Το μέτρο, που ίσχυε και σήμερα, αφορά πεζούς και τροχοφόρα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 8 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου, το παραπάνω μέτρο ισχύει συγκεκριμένα για τις παρακάτω περιοχές του Σέιχ Σου (περιαστικού δάσους):

*** το τμήμα που περικλείεται από την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, την επαρχιακή οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου – Εξοχής και την επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη

*** τη δασική έκταση Ωραιοκάστρου (Δασόκτημα Ωραιοκάστρου)

*** το Δασόκτημα Πανοράματος (από ΧΔΑ Πλατανάκια μέχρι το Σκοπευτήριο)

*** τη δασική περιοχή Θέρμης και συγκεκριμένα πλησίον του Περιβαλλοντικού Πάρκου και του Δασοκτήματος Ισενλί

Η Αντιπεριφερειάρχης απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των Αρχών, να σεβαστούν τα απαγορευτικά πρόσβασης και να είναι σε επαγρύπνηση.

Πρόστιμα σε τρία άτομα

Πρόστιμο 300 ευρώ έκαστος καλείται να πληρώσει μια παρέα νεαρών που αγνόησαν τη σημερινή απαγόρευση διέλευσης στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, δύο άνδρες και μια γυναίκα παραβίασαν τα μέτρα απαγόρευσης διέλευσης και κυκλοφορίας, που έχουν συνταχθεί σύμφωνα με τον νόμο 4926/2022 (Α’ 82), την υπ’ αριθμ. 332/12.05.2022 Κ.Υ.Α. (Β’ 3235) καθώς και την υπ’ αριθ. ΦΦΚ/506756(4133)/22-07-2023, απόφασης αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και περπατούσαν πεζή στο Σέιχ Σου. Σε σύσταση των πυροσβεστών τα τρία άτομα δεν συμμορφώθηκαν και συνέχισαν τη διέλευσή τους.

Έτσι, ανακριτικοί υπάλληλοι της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομών Θεσσαλονίκης τούς επέβαλαν το πρόστιμο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα