To National Geographic αποθεώνει το Μπουγατσάν!

Μετά τους The New York Times, Saveur, BBC, Olive Magazine, Mindfood, Conde Nast Traveler, Yahoo Traveler and Guardian.

Parallaxi
to-national-geographic-αποθεώνει-το-μπουγατσάν-128755
Parallaxi

Στο νέο του τεύχος το διάσημο περιοδικό του κόσμου αναφέρεται στο διάσημο, πια παγκόσμια Μπουγατσάν, δημιουργία του Δημήτρη Κοπαράνη για την Estrella της Θεσσαλονίκης, αλλά και πολλών άλλων σημείων της Ελλάδας.

Με παράδοση μίξης Ελληνικών, Εβραϊκών, Σλάβικων και Οθωμανικών παραδόσεων η Θεσσαλονίκη λέει, είναι πατρίδα και σύγχρονων δημιουργικών δημιουργικών πιάτων όπως το Μπουγατσάν. Και αφού το περιγράφει αναφέρεται στο άνοιγμα της Estrella στο Λονδίνο αργότερα μέσα στη χρονιά.

Είχαν προηγηθεί διεθνείς αναφορές σε μια σειρά μεγάλα ΜΜΕ (The New York Times, Saveur, National Geographic, BBC, Olive Magazine, Mindfood, Conde Nast Traveler, Yahoo Traveler and Guardian).

*Estrella, Π.Μελά 48, 231 027 2045 , Δευ-Σαβ: 8:00 π.μ. – 11:00 μ.μ. Κυρ: 8:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα