Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Οδηγός παρέσυρε σκύλο και τον παράτησε αιμόφυρτο

Σοκάρει το βίντεο.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-οδηγός-παρέσυρε-σκύλο-κα-922149
Parallaxi

Οργή προκαλέι ένα ακόμη περιστατικό με κακοποίηση ζώου που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ένας ασυνείδητος οδηγός στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης παρέσυρε σκύλο με το αυτοκίνητο του και τον παράτησε αιμόφυρτο. Όπως φαίνεται μάλιστα και στο βίντεο, ο οδηγός αφού χτυπάει τον σκύλο με το αυτοκίνητο, δεν σταματάει το ΙΧ αλλά συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Τον σκύλο εντόπισαν σοβαρά τραυματισμένο δύο κοπέλες που περνούσαν από το σημείο και τον μετέφεραν άμεσα στον κτηνίατρο της περιοχής.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το thestival.gr

Οι ιδιοκτήτες του σκύλου έλειπαν από το σπίτι και ενημερώθηκαν για το συμβάν μόλις επέστρεψαν από την εργασία τους. Ο σκύλος, μόλις πέντε μηνών, βρίσκεται σε ημικωματώδη κατάσταση με πολλαπλά κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.

Οι ιδιοκτήτες κατέθεσαν μήνυση το περασμένο Σάββατο στο ΑΤ Κουφαλίων και ζητούν να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου. «Φαίνεται και στο βίντεο ότι σκοπίμως τον χτύπησε, καθώς ο σκύλος βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου», λέει η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

UPDATE 11:00 Σύμφωνα με πληροφορίες η δράστης ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για μία 58χρονη Ελληνίδα υπήκοο, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί δεσποζόμενων ζώων.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα