Πολιτισμός

Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ: Μαζί με τους καλλιτέχνες στον αγώνα τουυς

Πλέον, και η ΕΕΝ (Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ) συνδράμει με τη δική της «φωνή» και ενισχύει τις διεκδικήσεις καλλιτεχνικών Σωματείων και σπουδαστών

Parallaxi
ένωση-ελληνικού-ντοκιμαντέρ-μαζί-με-τ-964180
Parallaxi

Μετά από δύο μήνες συνεχών κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών, τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότεροι κλάδοι φαίνεται να συμπορεύονται στον αγώνα τους (έστω και μετά από 59 ημέρες αγώνα).

Πλέον, και η ΕΕΝ (Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ) συνδράμει με τη δική της «φωνή» και ενισχύει τις διεκδικήσεις καλλιτεχνικών Σωματείων και σπουδαστών. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΕΝ (με ημερομηνία 14.02.2023) αναφέρει:

«Η Ένωση Ελληνικού Ντοκιμαντέρ ενώνει τη φωνή της με τους καλλιτέχνες όλων των καλλιτεχνικών κλάδων που παλεύουν για το αυτονόητο.

Περιμένουμε τα αποτελέσματα της αυριανής συνάντησης της αντιπροσωπείας των φορέων με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε μαζί τους τον αγώνα.

Tο αίτημα της δημιουργίας Ακαδημίας Κινηματογράφου αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα για όλους τους Έλληνες κινηματογραφιστές.

Είμαστε δίπλα σας. Εκ μερους της ΕΕΝ, το ΔΣ

Πρόεδρος: Αννέτα Παπαθανασίου Αντιπρόεδρος: Μελέτης Μοίρας Γραμματέας: ‘Ιλια Παπασπύρου Ταμίας: Ανδρέας Σιαδήμας Μέλη: Διονυσία Κοπανά , Μαρία Λεωνίδα , Γιάννης Μισουρίδης»

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα