Top

Δολοφονία Άλκη: Αλβανικά ΜΜΕ «παίζουν» φωτογραφίες του 20χρονου υπόπτου

Τι αναφέρουν στο σχετικό ρεπορτάζ τους.

Parallaxi
δολοφονία-άλκη-αλβανικά-μμε-παίζουν-879940
Parallaxi

δολοφονία Άλκη 1
Εικόνα: SOOC

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των αλβανικών ΜΜΕ βρίσκεται η δολοφονία του 19χρονου Άλκη από ομάδα χούλιγκαν στη Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, η διαδικτυακή έκδοση του αλβανικού καναλιού “Top Channel” δίδει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του 20χρονου υπόπτου που φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Όπως τονίζει το κανάλι πρόκειται για καταζητούμενο από την ελληνική αστυνομία.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει επίσης πως η ΕΛΑΣ έχει αναγνωρίσει τον 20χρονο από δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που βρέθηκαν σε κοντάρια που εντοπίστηκαν στον τόπο της δολοφονίας, ενώ καταζητούμενοι θεωρούνται άλλος ένας 20χρονος από την Αλβανία και έξι Έλληνες.

Δολοφονία 19χρονου: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό συνεργών

Η αστυνομία ανέφερε πως ο 20χρονος έφυγε για την Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του Άλκη. Διέσχισε χωρίς προβλήματα τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή, μιας και ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος, αναφέρει το Top Channel.

Στο θέμα του αλβανικού καναλιού αναφέρεται πως μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και τα βιομετρικά του στοιχεία θα έχουν φτάσει στις αλβανικές αρχές, ώστε να εντοπιστεί και ακολούθως να εκδοθεί στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μέλος της συμμορίας που δολοφόνησε τον Άλκη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 
Διαβάστε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Νέα σοκαριστική μαρτυρία- «Τελειώσατε, τον καθαρίσατε;»
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα