Top

Συγκλονίζει πατέρας φιλάθλου που χάθηκε σε συμπλοκή οπαδών το 2007

Τι λέει τώρα ο Κούγιας για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη.

Parallaxi
συγκλονίζει-πατέρας-φιλάθλου-που-χάθ-879936
Parallaxi
δολοφονία Άλκη 4
 Εικόνα: SOOC

«Τους ξέρουν ποιοι είναι οι χούλιγκαν και ποιοι δεν είναι, ποιοι κάνουν τις φασαρίες και ποιοι δεν κάνουν, ποιοι είναι μπροστά από τον «στρατό» και δίνουν τις οδηγίες, όλα τα ξέρουν».

Αυτά δήλωσε μιλώντας στον Ant1 ο Ανδρέας Φιλόπουλος, πατέρας του Μιχάλη Φιλόπουλου που άφησε την τελευταία του πνοή σε συμπλοκή οπαδών το 2007.

«Από όσα ειπώθηκαν το 2007 δεν έγινε τίποτα και ακολούθησαν κι άλλες περιπτώσεις και ακούω διαρκώς τα ίδια πράγματα, τις ίδιες εξαγγελίες. Από το 2007 λένε “το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο”. Σε ποιο κόκκαλο από όλα;», πρόσθεσε ο πατέρας και συγκλόνισε.

Κούγιας: Ο φερόμενος ως δράστης που διέφυγε στην Αλβανία δε θα εκδοθεί ποτέ στην Ελλάδα

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη είπε:

«Είμαι στο μαύρο σκοτάδι. Θα μάθω τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί. Αν δε λάβω αντίγραφα της δικογραφίας δεν μπορώ να πω κάτι. Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4. Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία. Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία».

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με συνδέσμους. Αυτοί έχουν τον μανδύα του συνδέσμου και του οπαδού. Τα πρόσωπα αυτά, η ηγετική ομάδα που είναι 3-4, είναι πολύ γνωστά στο στενό περιβάλλον των ιδιοκτητών ομάδων. Δεν έχουν όλοι υγιές επαγγελματικό περιβάλλον. Κάποιοι έκαναν χρήματα με ακραίες εγκληματικές πράξεις, με λαθρεμπόριο πετρελαίου, ναρκωτικών, τσιγάρων. Δεν είναι όλοι οι ιδιοκτήτες υγιείς», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης ο Μαργαρίτης Σχοινάς 

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς επισκέφθηκε το σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης στην περιοχή της Χαριλάου.

«Ένα κίτρινο τριαντάφυλλο στη μνήμη του Άλκη σήμερα στο Χαριλάου. Οι πολλοί που αγαπάμε και υπηρετούμε τον αθλητισμό είμαστε πιο δυνατοί. Η βία, ο φανατισμός και το μίσος των λίγων δε θα μας λυγίσουν», έγραψε λίγο μετά στο Twitter.

Με πληροφορίες από Mega, Ant1 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα