Άνοιξε σήμερα τις πόρτες του ξανά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας

Ελάχιστη η συμμετοχή την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του

Parallaxi
άνοιξε-σήμερα-τις-πόρτες-του-ξανά-το-δη-997635
Parallaxi

Άνοιξε σήμερα για το κοινό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τούμπας, μετά από αρκετούς μήνες που παρέμεινε κλειστό για εργασίες συντήρησης και επισκευής και μετά από αντιδράσεις των πολιτών που προσπαθούσαν να μπουν στο σύστημα για να κλείσουν ραντεβού και δεν μπορούσαν για καιρό.

Σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου, το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό, όπως είχε ανακοινωθεί λίγες μέρες νωρίτερα, μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών αποκατάστασης και συντήρησης της κολυμβητικής δεξαμενής.

Την εικόνα εγκατάλειψης του Κολυμβητηρίου, είχαν καταγράψει πολίτες το διάστημα που ήταν κλειστό με πράσινα νερά και σκουπίδια, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις, που είχαμε κάνει θέμα στην Parallaxi τον περασμένο Μάρτιο.

Σήμερα πάντως, οι πρώτοι που επισκέφτηκαν το Κολυμβητήριο, αναφέρουν πως ενώ είχε ακόμα ελάχιστο κόσμο, λόγω και της βροχής, ήταν η εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική

Η επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου γίνεται με νέα ωράρια, καθώς και με την απόλυτη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων υγιεινής, χωρίς να προηγείται κράτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Μέχρι το Σάββατο 29/4 το ωράριο λειτουργίας για την ελεύθερη κολύμβηση κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 9:00-14:30 & 15:30-21:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ: 9:00-14:00 Από την Τρίτη 2 Μαΐου θα ξεκινήσουν και τα ομαδικά προγράμματα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα