Επικαιρότητα

Χαριλάου: Ξεκίνησε η πορεία για τον Άλκη

Με κατεύθυνση το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας και το Λευκό Πύργο

Parallaxi
χαριλάου-ξεκίνησε-η-πορεία-για-τον-άλκ-968220
Parallaxi

Πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, που έχει σπεύσει στο σημείο δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, για να τιμήσει τη μνήμη του 19χρονου, ξεκινά σιωπηρή πορεία προς το Πάρκο Αθλητικής Φιλίας και το Λευκό Πύργο.

Η πορεία στην οποία συμμετέχουν χιλιάδες πολίτες της Θεσσαλονίκης, θα κατευθυνθεί προς το Πάρκο απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου θα συναντηθεί με όλους τους συλλόγους, αθλητές, πολίτες που θα συμμετέχουν στην σιωπηρή πορεία προς τον Λευκό Πύργο, όπου θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις για την συμπλήρωση ενός έτους από την στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού, που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές “όλοι θα φορούν τις φόρμες των ομάδων τους, και θα κατεβούμε σιωπηλά, φορώντας τις φανέλες των ομάδων που υποστηρίζουμε, πολύχρωμα, κρατώντας κεριά μέχρι τον Λευκό Πύργο έτσι ώστε να στείλουμε με την εκκωφαντική σιωπή μας ένα ηχηρό μήνυμα συνύπαρξης και σεβασμού ότι ο αθλητισμός ενώνει και δεν σκοτώνει”.

Νωρίτερα λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία προς το κέντρο της πόλης, η «Δομή για τον Άλκη», διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δρώμενο, τοποθετώντας σε ένα πλαίσιο 19 λουλούδια, κίτρινους πανσέδες, όσα ήταν τα χρόνια του δολοφονημένου Α. Καμπανού.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα