Επικαιρότητα

Δ. Παύλου Μελά: Στη Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας η Γιάννα Αγγελοπούλου

Νωρίτερα συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Parallaxi
δ-παύλου-μελά-στη-δομή-υποστήριξης-παι-760122
Parallaxi

Στη Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου Μελά «Παιδική Ομπρέλα» έφτασε πριν από λίγα λεπτά η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη.

Η ίδια επισκέφτηκε τη δομή, καθώς σε αυτήν έχουν λάβει χώρα αρκετές δράσεις για τα 200 χρόνια Ελληνικής Επανάστασης (Βίντεο για τα 200 χρόνια ελευθερίας, Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Διηγήματος που “τρέχει” έως την 1η Ιουλίου).

Η κυρία Αγγελοπούλου έδειξε ενδιαφέρον ώστε να δει από κοντά- παρουσία του Δημάρχου Παύλου Μελά- τις σχετικές δράσεις.

Σημειώνεται ότι η Δομή Υποστήριξης Παιδιού και Οικογένειας Δήμου Παύλου Μελά  αποτελεί μια ιδιαίτερα δραστήρια δομή στη δυτική Θεσσαλονίκη, με πάνω από 100 παιδιά να συμμετέχουν στις δραστηριότητες.

Αυτή τη στιγμή στη Δομή βρίσκονται 110 παιδιά.

Οι ζωγραφιές των παιδιών εντυπωσίασαν την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου.

Νωρίτερα, η κ. Αγγελοπούλου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβα στο Δημαρχείο.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια της επανάστασης στην πόλη.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας αφού την ξενάγησε στο γραφείο του, συζήτησε μαζί της τις δράσεις που θα πραγματοποιήσουν από κοινού για την ανάδειξη του ρόλου της Μακεδονίας στην Επανάσταση του 1821, καθώς και  ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα έργα της πόλης και τις προοπτικές της.

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το αναπαλαιωμένο αυθεντικό τζουκ μποξ που βρίσκεται στο γραφείο του δημάρχου και τοοποίο είχε δωρίσει  ο πατέρας του Κωνσταντίνου Ζέρβα στη μητέρα του, το 1959. Μάλιστα, ο δήμαρχος της έβαλε να ακούσει και την αυθεντική εκτέλεση ενός παλιού τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται ότι, η Γιάννα Αγγελοπούλου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από χθες το πρωί στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης ως πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποίησε την Παρασκευή συναντήσεις με τοπικούς φορείς, ενώ παρέθεσε γεύμα αποκλειστικά σε γυναίκες της πόλης.

H Γιάννα Αγγελοπούλου μετά την επίσκεψη στη Δομή αναμένεται να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ3, ΕΛΕΝΑ ΤΣΙΩΤΑ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα