Διεθνή

Απίστευτο: Ξέχασε το εγγονάκι της για 8 ώρες στο αυτοκίνητο – Το μωρό πέθανε

Η γυναίκα είχε ξεχάσει τελείως ότι το παιδί ήταν στο αυτοκίνητο και μάλιστα νόμιζε ότι το είχε πάει στον παιδικό σταθμό

Parallaxi
απίστευτο-ξέχασε-το-εγγονάκι-της-για-8-1005829
Parallaxi

Άλλη μια τραγωδία υπόθεσης παιδιού που το ξεχνάνε μέσα σε αυτοκίνητο και χάνει τη ζωή του, έγινε αυτή τη φορά στις ΗΠΑ, όπου μια γιαγιά άφησε 8 ώρες το μόλις 14 μηνών εγγονάκι της μέσα στο όχημά της και το άτυχο παιδάκι πέθανε.

Η γιαγιά στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ πήρε το μόλις 14 μηνών εγγονάκι της με το αυτοκίνητό της για να το πάει στον παιδικό σταθμό. Η γιαγιά όμως, ξέχασε το άτυχο κοριτσάκι μέσα στο αμάξι της για 8 ώρες και το παιδάκι έχασε τη ζωή του.

Η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ είχε ξεχάσει τελείως ότι το παιδί ήταν στο αυτοκίνητο και μάλιστα νόμιζε ότι το είχε πάει στον προορισμό του. Η γιαγιά πήγε μετά από 8 ώρες στον παιδικό σταθμό για να το παραλάβει και εκεί ανακάλυψε ότι δεν το είχε πάει ποτέ και ότι το παιδί ήταν μέσα στο αμάξι, αλλά δυστυχώς είχε πεθάνει πιθανότατα από θερμοπληξία.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

Στους 14 οι θάνατοι φέτος

Σύμφωνα με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας των ΗΠΑ, από το 1998 μέχρι σήμερα, κατά μέσο όρο 38 παιδιά τον χρόνο έχασαν τη ζωή τους από θερμοπληξία σε οχήματα, προσθέτοντας ότι το 53% των περιστατικών συνέβη επειδή ο γονέας ή όποιος φρόντιζε το παιδί το ξέχασε στο αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής το 2023, το Συμβούλιο αναφέρει ότι έχουν αναφερθεί 14 τέτοιοι θάνατοι.

Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, το Συμβούλιο συμβουλεύει να τηρείται μια ρουτίνα και να αποφεύγουμε τους περισπασμούς.

Μάλιστα συνιστά να αφήνουμε μια τσάντα ή έναν χαρτοφύλακα στο πίσω κάθισμα έτσι ώστε να ρίξουμε μια τελευταία ματιά στο αυτοκίνητο, ενώ οι πόρτες του αυτοκινήτου θα πρέπει να είναι κλειδωμένες και τα κλειδιά μακριά από τα παιδιά, ώστε να μην μπορούν να μπουν μέσα για να παίξουν και να ξεχαστούν μέσα στο αμάξι.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα