Υπόθεση βιασμών στη Γαλλία: Η γυναίκα που αποκάλυψε τη δράση του Πελικό σπάει τη σιωπή της

Μίλησε για πρώτη φορά στα γαλλικά ΜΜΕ.

Parallaxi
υπόθεση-βιασμών-στη-γαλλία-η-γυναίκα-π-1210703
Parallaxi

Η γυναίκα που αποτέλεσε την αφορμή για να αποκαλυφθεί η φρικιαστική δράση του Ντομινικ Πελικό, μίλησε για πρώτη φορά στα γαλλικά ΜΜΕ.

Η Ναταλί ήταν η γυναίκα που κατήγγειλε τον Ντομινίκ Πελικό, τον Σεπτέμβριο του 2020, πως επιχείρησε να τραβήξει φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της σε σούπερ μάρκετ.

Οι έρευνες των αρχών αποκάλυψαν την υπόθεση που έχει σοκάρει τη Γαλλία και τον κόσμο, καθώς όπως αποδείχθηκε ο 71χρονος νάρκωνε για χρόνια τη σύζυγό του Ζιζέλ ώστε να τη βιάζει ο ίδιος και δεκάδες άλλοι άνδρες, τους οποίους έβρισκε στο διαδίκτυο.

Επίσης, όπως αποδείχθηκε, η Ναταλί δεν ήταν η πρώτη που τον είχε καταγγείλει. Το ίδιο είχε συμβεί και μια δεκαετία νωρίτερα, το 2010, από μια άλλη γυναίκα, ωστόσο ο Πελικό είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή προστίμου 100 ευρώ.

Η σύζυγός του δεν το έμαθε σε αντίθεση με την καταγγελία της Ναταλί, που οδήγησε τους αστυνομικούς σε έρευνα στο σπίτι του Πελικό και στις εφιαλτικές αποκαλύψεις για τη Ζιζέλ.

«Μετά το περιστατικό δεν φορούσα φούστα για δύο χρόνια όταν πήγαινα να ψωνίσω. Τα ρούχα που φορούσα εκείνη την ημέρα τα πέταξα», είπε στο BFMTV η Ναταλί και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς που αποφάσισα να κάνω την καταγγελία. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά είναι ένας ηλικιωμένος που το έπαιζε θύμα. Σου έδινε αυτή την εντύπωση. Όταν διάβασα το πρώτο άρθρο για το ποιος είναι, το πέταξα από τα χέρια μου».

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα