Δολοφονία Καραϊβάζ: Η σοκαριστική περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Τι αναφέρει υπάλληλος του Δήμου Αλίμου.

Parallaxi
δολοφονία-καραϊβάζ-η-σοκαριστική-περ-745957
Parallaxi

karaivaz enedra

Σοκαριστική είναι η περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες στον Άλιμο.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα», σημειώνει ο αυτόπτης μάρτυρας, υπάλληλος του Δήμου Αλίμου, που έτυχε να βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο.

«Ήταν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό τους. Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι αυτού με το στρατιωτικό μπουφάν να εκτελεί», είπε ο υπάλληλος του Δήμου Αλίμου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1.

Όπως μάλιστα είπε, μαζί με δύο άλλους συνάδελφούς του είχαν μόλις τελειώσει εργασίες στο παρκάκι έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου.

«Ακούσαμε έναν ήχο σαν εξάτμιση, μετά ακούσαμε κι άλλους ήχους και γυρίσαμε κι είδαμε αυτόν να του ρίχνει από πάνω. Μέχρι να γυρίσουμε, είχαν φύγει», είπε.

«Ήταν τόσο γρήγορο . Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα», συνέχισε λέγοντας.

«Το όπλο σαν να είχε προέκταση σιγαστήρα, αλλά ακούστηκε κάτι», σχολίασε ο μάρτυρας.

Αναφορικά με τους δύο δράστες, περιγράφει ότι επέβαιναν σε «ένα χαμηλό σκουτεράκι κακορίζικο, προσπάθησα να δω την πινακίδα, δεν είδα τίποτα».

«Τον είδα, πάγωσα, πήρα την αστυνομία κι ήρθαν μέσα στο 5λεπτο», περιέγραψε την αντίδρασή του, τονίζοντας ότι, στο σημείο βρίσκονταν μόνο «εμείς οι τρεις που δουλεύαμε». Έγιναν, μάλιστα, όλα τόσο γρήγορα που, όπως φαίνεται κανένας από τη γειτονιά δεν το κατάλαβε. «Αφού έκλεισε η αστυνομία το χώρο, τότε άρχισαν να μαζεύονται».

Νικολούλη για Καραϊβάζ: Τον θυμάμαι ως νέο δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα

Για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ μίλησε από την εκπομπή της η Αγγελική Νικολούλη.

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέρφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ» είπε η ίδια.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του», προσέθεσε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται περί «πληρωμένων εκτελεστών».

Διεθνές θέμα και αντιδράσεις για τη δολοφονία Καραϊβάζ-Σιωπή στην Ελλάδα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα