Ελλάδα

Dove και Veet απαντούν με τον πιο έξυπνο τρόπο στην Α. Λατινοπούλου

"Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!"

Parallaxi
dove-και-veet-απαντούν-με-τον-πιο-έξυπνο-τρόπο-767726
Parallaxi

Τις τελευταίες δύο μέρες το βίντεο της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στα social media. Στο συγκεκριμένο βίντεο με λεζάντα “η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν”, η κ. Λατινοπούλου, θίγει την γυναικεία κυτταρίτιδα, τις πανάδες και τις ραγάδες. Παράλληλα, σχολιάζει πως οι τρίχες στο γυναικείο σώμα της χαλάνε την αισθητική. 

Στις απόψεις της κ. Λατινοπούλου απάντησαν η Dove και η Veet δύο πολυεθνικές εταιρίες που ασχολούνται με την ομορφιά. 

Στην ανάρτηση της Dove αναφέρεται στην λεζάντα: “Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ” ενώ πάνω στην φωτογραφία του post αναγράφεται: “Με τρίχες, χωρίς τρίχες, με ερεθισμούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή λιγότερα κιλά. Γυμνασμένη ή αγύμναστη. Δεν έχει σημασία. Δικό σου σώμα, δική σου επιλογή”.

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανε και η Veet που ειδικεύεται στα προϊόντα αποτρίχωσης, αναφέροντας:  “Για μας είσαι «στην τρίχα» όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!” ανέφερε η εταιρεία στην ανάρτηση social media, ενώ επίσης δημοσίευσε μια φωτογραφία στη σελίδα με το μήνυμα “Αποτρίχωση ή τριχοφυΐα; Δεν μας πέφτει λόγος. Η επιλογή είναι δική σου”.

Θέση πάνω στο επίμαχο video πήραν και γνωστoί youtubers, influencers και ηθοποιοί  ανάμεσα τους η Super Kiki  η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Σάββας Μπουμπουράς.

Δείτε επίσης: 

Λατινοπούλου: Νοσηρές μειοψηφίες οι γυναίκες που έχουν τρίχες, ραγάδες και το προβάλουν

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα