Είχε περάσει και από την Ελλάδα ο serial killer της Κύπρου

Tι αποκαλύπτει σχετικό ρεπορτάζ.

Parallaxi
είχε-περάσει-και-από-την-ελλάδα-ο-serial-killer-τη-436758
Parallaxi

Για την παρουσία του στην Ελλάδα ρωτήθηκε από τις Αρχές ο serial killer της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς.

Ο 35χρονος “Ορέστης” είχε βρεθεί στην Ελλάδα συγκεκριμένα το 2018 για στρατιωτική εκπαίδευση κάτι που έκανε τις Ελληνικές Αρχές να αρχίσουν να ερευνούν για ενδεχόμενη εγκληματική ενέργεια στη χώρα, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις των δολοφονιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού, ο κατά συρροή δολοφόνος της Κύπρου, είπε «έμενα σε ένα στρατόπεδο, σε συγκεκριμένο χώρο μαζί με άλλους αξιωματικούς, δεν είχα αυτοκίνητο, δεν μπορούσα να βγαίνω έξω».

Μάλιστα, ο ίδιος προσέθεσε «δεν γνωρίζω τα μέρη εκεί, δεν είχα που να θάψω κάποια γυναίκα».

Δείτε επίσης: Aυτοί είναι οι 20 πιο διάσημοι serial killer στον κόσμο

Στο μεταξύ, οι αρχές στα Κατεχόμενα έχουν ζητήσει βοήθεια μέσω της δικοινοτικής επιτροπής, καθώς φαίνεται να έχουν στοιχεία που να συνδέουν τον 35χρονο serial killer με πτώμα 40χρονης γυναίκας που βρέθηκε στα κατεχόμενα στις 6 Ιανουαρίου, όπως μεταδίδει το cyprustimes, επικαλούμενο τον Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, πρόκειται για γυναίκα από το Βιετνάμ που εντοπίστηκε νεκρή και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί από τις 15 Οκτωβρίου του 2017.

Δημοσιεύματα, ανέφεραν πως πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Το ρεπορτάζ του Alpha Κύπρου μετέδωσε πως στοιχεία δείχνουν ότι ο serial killer, που έριξε μέσα στη Κόκκινη Λίμνη τρία από τα θύματά του, πέρασε με το αυτοκίνητο του στα κατεχόμενα στις 5 Μαΐου του 2018.

Διαβάστε σχετικά: Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον Κύπριο serial killer

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα