Διεθνή

Εξαφάνιση Πετίτο στις ΗΠΑ: Τον σύντροφο της αγνοούμενης δείχνει η οικογένειά της

Τοπικές αρχές, άνδρες της αστυνομίας και του FBI αναζητούν τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λάουντρι.

Parallaxi
εξαφάνιση-πετίτο-στις-ηπα-τον-σύντροφ-817984
Parallaxi

Τοπικές αρχές, άνδρες της αστυνομίας και του FBI αναζητούν τον σύντροφο της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λάουντρι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν 10 μέρες μετά την εξαφάνιση της Αμερικανίδας από τη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Οι τελευταίες έρευνες επικεντρώνονται σε εθνικό δρυμό της Φλόριντα, όπου δεκάδες αστυνομικοί και πράκτορες του FBI χτενίζουν μια περιοχή που εκτείνεται σε περίπου 25.000 στρέμματα σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Νορθ Πορτ.

Οι αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, Μπράιαν Λάουντρι, ο οποίος παρότι επέστρεψε μόνος από την εξόρμησή τους σε πάρκο του Γουαϊόμινγκ.

Οι γονείς του Λάουντρι δήλωσαν στους αστυνομικούς πως ο Μπράιαν έφυγε από το σπίτι στο οποίο έμενε με εκείνους και την Πετίτο την περασμένη Τρίτη, δηλώνοντας τους πως θα κατευθυνόταν προς τον εθνικό δρυμό.

Ο 23χρονος δεν καταζητείται από την αστυνομία για κάποια εγκληματική πράξη, σύμφωνα με τους αξιωματούχους που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της Πετίτο, η οποία και δηλώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου.

Η Γκάμπι Πετίτο και ο Μπράιαν Λάουντρι ταξίδευαν μαζί σε ένα roadtrip ανά την αμερικανική ύπαιθρο με το τροχόσπιτό τους. Τα ίχνη του ζευγαριού ακολουθούν οι αρχές προκειμένου να λύσουν το κουβάρι του μυστηρίου της εξαφάνισης της Γκάμπι, αφού το νεαρό ζευγάρι συνήθιζε να αναφέρει που διανυκτέρευε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του.

Ο Λάουντρι γύρισε στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα χωρίς όμως την Πετίτο, την 1η Σεπτέμβρη. Την ίδια στιγμή και το τροχόσπιτο του ζευγαριού εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του ζευγαριού στη Φλόριντα όπου έμεναν η Γκάμπι, ο Μπράιαν και οι γονείς του 22χρονου.

Η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι το βράδυ της Παρασκευής έπειτα από την δήλωση εξαφάνισης και του Λάουντρι, με τον δικηγόρο της οικογένειας, Στίβεν Μπερτολίνο να αναφέρει πως ο 22χρονος άνδρας αγνοείται.

Ερωτηματικά πάντως προκαλεί το γεγονός πως η οικογένεια του Αμερικανού αρνήθηκε αρχικά να δώσει πληροφορίες στις αστυνομικές αρχές και παρέπεμψε τους αστυνομικούς στον δικηγόρο της.

Παράλληλα, οι έρευνες για την Πετίτο συνεχίστηκαν και το Σάββατο στο Εθνικό Πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ. Το FBI ζητά μάλιστα από όποιον βρισκόταν στην περιοχή του κάμπινγκ μεταξύ 27 και 30 Αυγούστου όπου εθεάθη τελευταία φορά η Γκάμπι, να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Η οικογένεια της Πετίτο πάντως φαίνεται πως στρέφει το βλέμμα της στην οικογένεια του Λάουντρι, που, όπως λέει, γνωρίζει τι έχει συμβεί στην κόρη τους και αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο δικηγόρος της οικογένειας, Ρίτσαρντ Στάφορντ δήλωσε: «Όλη η οικογένεια της Γκάμπι θέλουν ο κόσμος να γνωρίζει πως ο Μπράιν δεν έχει εξαφανιστεί, κρύβεται. Η Γκάμπι έχει εξαφανιστεί».

Με πληροφορίες από Cnn

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Πετίτο- Νέα εξέλιξη : Εξαφανίστηκε και ο αρραβωνιαστικός της 22χρονης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα