Διεθνή

Εξαφάνιση Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με περιγραφή της αγνοούμενης blogger

Η νεκροψία της σορού έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Parallaxi
εξαφάνιση-πετίτο-βρέθηκε-σορός-που-τα-818630
Parallaxi
Στιγμιότυπο βίντεο

Φαίνεται ότι το θρίλερ με την εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ φτάνει στο τέλος του, αφού βρέθηκε σορός που ταιριάζει στην αγνοούμενη στο Εθνικό Δάσος Μπρίτζερ Τέτον, όπου οι αρχές την αναζητούσαν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του FBI.

Η σορός βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου ένα ζευγάρι ισχυρίστηκε ότι είδε το βαν, την Πετίτο και τον αρραβωνιαστικό της, καθώς ταξίδευαν μαζί. Το ζευγάρι είπε ότι είδε το βαν στις 25 Αυγούστου και οι Αρχές εστίασαν σ’ εκείνο το σημείο τις έρευνές τους, φτάνοντας τελικά στην εύρεση της σορού, που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι ανήκει στην άτυχη κοπέλα.

Ο Τσαρλς Τζόουνς, ανώτερος πράκτορας του FBI, έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το βράδυ. «Η πλήρης ιατροδικαστική ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να επιβεβαιώσει 100% ότι βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για αυτή την ανακάλυψη» ανέφερε. Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί, είπε, ενώ οι αρχές εργάζονται για να επιβεβαιώσουν ότι η σορός είναι της Πετίτο. Η νεκροψία έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας Τέτον.

Την Τετάρτη, το Αστυνομικό Τμήμα του Βόρειου Λιμένα στη Φλόριντα ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει τον αρραβωνιαστικό της Πετίτο ως πρόσωπο που ενδιαφέρει την έρευνά τους. Η οικογένεια της Πετίτο αποκάλυψε επίσης ότι δεν πιστεύει ότι το τελευταίο μήνυμα που έλαβε στις 30 Αυγούστου προήλθε από αυτήν.

Σύμφωνα με αναφορά της Αστυνομίας από τη Γιούτα, η Πετίτο κι ο αρραβωνιαστικός της μάλωναν και χτυπούσαν ο ένας τον άλλον. Το ζευγάρι, το οποίο βρισκόταν σε οδικό ταξίδι με το βαν της αγνοούμενης, είχε θεαθεί να τσακώνονται στο Moab City της Γιούτα στις 12 Αυγούστου. Πλάνα από κάμερα σώματος αστυνομικού, που τους σταμάτησε για έλεγχο έδειχνε την blogger να κλαίει για το καβγά που είχε με τον Λόντρι στο ταξίδι τους.

Ο πατέρας της Petito, Joseph, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα ραγισμένης καρδιάς πάνω από μια φωτογραφία της κόρης του με ένα μήνυμα που έλεγε: «Άγγιξε τον κόσμο». Το μήνυμα ήρθε λίγο μετά τις ανακοινώσεις των Αρχών για τον εντοπισμό της σορού.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη κοπέλα εξαφανίστηκε ενώ ήταν σε ένα οδικό ταξίδι με τον αρραβωνιαστικό της, τον Λόντρι, ο οποίος επέστρεψε χωρίς αυτήν, προκαλώντας μια από τις πιο προβεβλημένες ιστορίες αναζήτησης στα χρονικά των ΗΠΑ από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ethnos.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα