Ελλάδα

Καταγγελία: Ιδιωτική παραλία οι Καβουρότρυπες;

Καταγγέλλεται η "ιδιωτικοποίηση" παραλίας στις Καβουρότρυπες.

Parallaxi
καταγγελία-ιδιωτική-παραλία-οι-καβου-466441
Parallaxi

Η παρακάτω -ανεπιβεβαίωτη- καταγγελία, η οποία αναφέρεται στην “ιδιωτικοποίηση” παραλίας στις Καβουρότρυπες, κάνει σήμερα τον γύρο στα social media. 

Δείτε αναλυτικά αυτούσια την καταγγελία:

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΒΟΥΡΟΤΡΥΠΕΣ.... SAY WHAT?!  (άφορα την πρώτη μικρή πριν την ακτή Πορτοκάλι)  Στα π@π@ρι@ του το λιμενικό και η τοπική αστυνομία. Διαβάστε. 

Ζήσαμε την απολυτή βλακεία, εκμετάλλευση και αδιαφορία των άρχων, αστυνομίας και λιμενικού στους οποίους φυσικά ο “ιδιοκτήτης” της παράλιας μιλούσε στον ενικό όποτε δε του κάηκε καρφί. Όχι μόνο δε του κάηκε καρφί αλλά είχε το θράσος να μας απειλήσει ότι θα φωνάξει αστυνομία για να μας απομακρύνει και πως θα μας κάνει μήνυση.

Έκτος από τις ομπρέλες, έχει βάλει και πλαστικές καρέκλες (πτυσσόμενες) και τραπέζια για να πιάσει και την υπόλοιπη (ελάχιστη όπως βλέπετε παραλία) ώστε να χρεώνει τους ανυποψίαστους τουρίστες. Να σημειώσω πως πολλοί κατεβαίνοντας και βλέποντας την παράνομη αυτή ταμπέλα, έκαναν μεταβολή και έφυγαν.

Η ιστορία έχει ως εξής: 

Αφού βρήκαμε 1 τετραγωνικό να βάλουμε την ομπρελά μας, μετακινήσαμε λίγο τις πλαστικές καρέκλες και την δική μας ομπρέλα, ώστε να μπορέσει να κάτσει και μια οικογένεια από το Βελιγράδι με τα 3 της παιδιά, εφ’ όσον δεν υπήρχε χώρος. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο “ιδιοκτήτης” της παράλιας, ήρθε βάζοντας τις καρέκλες πάλι στο σημείο, λέγοντας “no this is not allowed this is a private beach”. Εξηγώντας στους τουρίστες πως αυτό δεν υφίσταται και πως λέει π@π@ριες ο εν λόγω κύριος, ξέσπασε και άρχισε να μας απειλεί με μηνύσεις κλπ. Μάλιστα, όταν νωρίτερα, πριν κατεβούμε, τους είπαμε πως η ταμπέλα είναι παραπλανητική για τους τουρίστες, μας απάντησε η “κυρία ιδιοκτήτη” -εσύ κατέβα, τι σε νοιάζει, οι τουρίστες ας καταλαβαίνουν ότι θέλουν-.

Για την παραπάνω μ@λ@κία ενημερώσαμε και ένα ζευγάρι από την Ιταλία οι οποίοι μαζί με άλλους κάτσανε στα βράχια όπως θα δείτε στις φώτο.

Ο “ιδιοκτήτης” με “άδεια απλής εκμετάλλευσης” δηλώνει πως πλήρωσε για τετραγωνικά και πως έχει κάθε δικαίωμα να κάνει αυτά τα αίσχη, προσποιήθηκε πως παίρνει το λιμενικό και την αστυνομία για να μας κάνει μήνυση επειδή “του διώχνουμε τους πελάτες” ενώ γνωρίζοντας πως μπορεί να μας κλάσει τα @@, πήρα το λιμενικό και την αστυνομία, οι οποίοι τελικά μας τα μασούσαν και επίσης δυστυχώς του κλ@σ@νε τα @@ γιατί καθώς ήταν δίπλα μας, μιλούσε και στους 2 στον ενικό στο τηλέφωνο απ’ ότι ακούσαμε, δεν έγινε επίσης τίποτε και για τον καταπατητή κύριο, ο οποίος ντροπιάζει τον τουρισμό στη χωρά και ξεφτιλίζει μια από τις ομορφότερες μικρές παράλιες της Χαλκιδικής με την καταπάτηση την εκμετάλλευση και την κακεντρέχεια του.

Το ζευγάρι από την Ιταλία και η οικογένεια από το Βελιγράδι μας ευχαρίστησαν που τους βοηθήσαμε και μάλιστα μας ρωτήσανε αν είμαστε δικηγόροι, δυστυχώς δεν είμαστε. Να σημειώσω εδώ πως το ζευγάρι από την Ιταλία έψαχνε να σκαρφαλώσει τα βράχια για να πάει σε διπλανό κολπίσκο νομίζοντας πως απαγορεύεται να κάτσουν σε αυτή αν δε κάτσουν στις ομπρέλες, μέχρι που τους ενημερώσαμε ότι μπορούν χωρίς πρόβλημα.

Μας εκφράσανε την απογοήτευση τους για την συμπεριφορά και για το πόσο περίεργο τους φάνηκε μια φαινομενικά δημόσια παραλία να χαίρει τέτοιας εκμετάλλευσης από ιδιώτη, σε σημείο που να μπορεί να μη τους επιτρέψει να κάτσουν άμα θέλει, πράγμα που δεν υφίσταται, αλλά δε το ξέρουν.

Δείτε την ταμπέλα, και την ξεφτίλα στη φώτο με τις πετσέτες πάνω στα βράχια και καμαρώστε την αδιαφορία των οργάνων τάξης της χωράς τα οποία στηρίζουν την ανομία ακόμη και όταν τους την αναφέρεις. Εμετός και αηδία. Καμιά ελπίδα”.

https://www.facebook.com/infinitetemporarity/posts/10158719435052222

Διαβάστε επιπλέον: Τι είδους άδεια δόθηκε στις Καβουρότρυπες;

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα