Ελλάδα

Εμβόλιο AstraZeneca: Ξεσπά ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης

«Να εξηγήσουν στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους...»

Parallaxi
εμβόλιο-astrazeneca-ξεσπά-ο-σύζυγος-της-άτυχης-44-720193
Parallaxi

astrazeneca

Φανερά εκνευρισμένος παρουσιάστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης Νεκταρίας από την Κρήτη, η οποία, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca, υπέστη θρόμβωση και έχασε τη ζωή της.

Αφορμή για το ξέσπασμά του φέρεται να στάθηκε η τελευταία οδηγία της Επιτροπής εμβολιασμών, σύμφωνα με την οποία το εμβόλιο της AstraZeneca θα χορηγείται μόνο στους άνω των 60 ετών.

Ο κ. Κρυοβρυσανάκης αποφάσισε να μιλήσει, καθώς όπως τόνισε, «δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία».

«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους […] Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.

Καταγγελτικός και για την επιτροπή εμβολιασμού στάθηκε ο κ. Κρυοβρυσανάκης, υπογραμμίζοντας πως «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «είναι σαν να ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα».

Όσον αφορά την περίοδο που η σύζυγός του παρέμεινε στο νοσοκομείο, ο σύζυγος της άτυχης Νεκταρίας είπε πως οι γιατροί τους ενημέρωναν πως ενδέχεται το πρόβλημά της να οφείλεται στον εμβολιασμό, ενώ η σύζυγός του τού ζήτησε να μην ξαναμιλήσει σε δημοσιογράφο, καθώς δεν ήθελε να γίνει σημαία των αντιεμβολιαστών.

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα