Έντονος προβληματισμός στην εστίαση για τους νέους περιορισμούς

«Ο κλάδος είναι σε μίνι lockdown» τονίζει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ.

Parallaxi
έντονος-προβληματισμός-στην-εστίαση-750861
Parallaxi

«Ο κλάδος είναι έτοιμος να εφαρμόσει τους περιορισμούς. Το πρόβλημα είναι ότι οι περιορισμοί που ισχύουν από σήμερα δημιουργούν πρόβλημα οικονομικό και βιωσιμότητας του κλάδου, ανέφερε στην ΕΡΤ ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργος Καββαθάς.

Έχοντας όπως είπε χάσει το 50% των πελατών «ο κλάδος είναι σε μίνι lockdown». Πρόσθεσε ότι επιπλέον πρόβλημα παραμένει το γεγονός ότι δεν είναι, στο σύνολό του, εμβολιασμένο το προσωπικό στην εστίαση.

Ο κίνδυνος να κλείσει επιχείρηση λόγω καραντίνας επειδή κάποιος μετέφερε τον κορονοϊό, παραμένει, είπε χαρακτηριστικά.

Στόχος είναι ο μαζικός εμβολιασμός και η αποφυγή lockdown σαν το προηγούμενο, τόνισε επίσης ο κ. Καββαθάς υπενθυμίζοντας ότι αίτημα του κλάδου είναι η αποπληρωμή να αναβληθεί για μετά την 1/1 2023.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα