Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Δεν έχει απαντήσεις ο πιλότος για την δολοφονία της Κάρολαϊν

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του φόνου της Κάρολαϊν

Parallaxi
γλυκά-νερά-δεν-έχει-απαντήσεις-ο-πιλότ-420600
Parallaxi
EIKONA TWITTER

Δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις σχετικά με τα νέα ευρήματα της ΕΛΑΣ, για τη φριχτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο σύζυγος της Καρολάιν. Η ΕΛΑΣ, μετά από ενδελεχείς έρευνες, έφερε στην Αθήνα από την Αλόννησο το νεαρό πιλότο για κατάθεση.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, στελέχη της Αστυνομίας προχώρησαν σε ανακοινώσεις, διευκρινίζοντας ότι είχε κληθεί από την Τετάρτη και ότι η μεταφορά του 32χρονου στην ΓΑΔΑ από την Αλόννησο, πραγματοποιηθήκε μετά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου της συζύγου του, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου.

Η κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής συνεχίζεται μέχρι τώρα.

Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε με ελικόπτερο αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, και τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής:

Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Με τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από news247.gr / ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα