Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η εξομολόγηση των αστυνομικών για τα όσα αντίκρισαν

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος

Parallaxi
γλυκά-νερά-συγκλονίζει-η-εξομολόγηση-222908
Parallaxi

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη φρικτή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί που μπήκαν πρώτοι στο σπίτι ανέφεραν ότι αντίκρισαν το άψυχο σώμα της κοπέλας να βρίσκεται δεμένο πισθάγκωνα και πάνω της το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της να σπαράζει στο κλάμα χτυπώντας με τα χέρια του τη μητέρα του, προσπαθώντας να την ξυπνήσει.

Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο δωμάτιο, αντίκρισαν την κοπέλα μπρούμυτα, ωχρή και τα πόδια της ήταν κάτασπρα με αποτέλεσμα να καταλάβουν ότι ήταν νεκρή.

Ο σύζυγός της ήταν δεμένος χειροποδαρα, με μονωτική ταινία στο στόμα και στα μάτια. Σε κάποιες φάσεις εκτιμάται ότι πάθαινε υποξαιμία και έχανε προσωρινά τις αισθήσεις του και δεν θυμόταν. Αυτό, το κατέθεσε και στους αστυνομικούς.

«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών»

Για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά και αυτό που είδε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι και είδε το μωρό καθισμένο δίπλα στη νεκρή μητέρα του μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης, σχετικά με την φωτογραφία με τον αστυνομικό που αγκαλιάζει το παιδί τόσο στοργικά, σε αυτή την φωτογραφία αποτυπώνεται το πρόσωπο της Αστυνομίας. Ο αστυνομικός αυτός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης και σε επικοινωνία μαζί του δήλωσε συγκλονισμένος από το τι αντίκρισε μέσα στο σπίτι.

Όπως του ανέφερε ο αστυνομικός, ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του ενώ το μωρό καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε. Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του. «Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν, δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε «θεωρώ αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα