Χωρίς ψησταριές φέτος το πανηγύρι του Αγίου Μάμα – Έλεγχοι και στο υπαίθριο λούνα πάρκ

Kρίθηκε ότι οι υποδομές δεν μπορούν να φιλοξενήσουν τις ξακουστές ψησταριές προκειμένου να μην υπάρξουν κίνδυνοι στην ασφάλεια των επισκεπτών

Parallaxi
χωρίς-ψησταριές-φέτος-το-πανηγύρι-του-354049
Parallaxi

Ένα κομμάτι της ζωής της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα φαίνεται πως χάνεται μαζί με την ευκαιρία για οικονομικά έσοδα αρκετών επαγγελματιών της εστίασης, που χρόνια τώρα στήνουν τις υπαίθριες ψησταριές στην ψηλότερη πλευρά της έκτασης.

Φέτος κρίθηκε ότι οι υποδομές δεν μπορούν να φιλοξενήσουν τις ξακουστές ψησταριές προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα και κίνδυνοι στην ασφάλεια των επισκεπτών.

Όσοι διαθέτουν τις γνωστές ψησταριές που προμηθεύουν με εδέσματα και ποτά τούς επισκέπτες θα πρέπει να έχουν άδεια πλανόδιου πωλητή, δηλαδή να πιστοποιήσουν την επιχείρησή τους ως «καντίνα».

Έτσι, οι μόνοι που θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο είναι οι καντίνες που στήνονται στην εμποροπανήγυρη και λειτουργούν βάσει προϋποθέσεων.

Έλεγχος και στο λούνα παρκ

Έλεγχος από τεχνικό του δήμου Νέας Προποντίδας, διενεργείται σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου, στο λούνα παρκ που έχει στηθεί για το πανηγύρι στον Άγιο Μαμα Χαλκιδικής και το οποίο θα διαρκέσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου, μετά το δυστύχημα στο Πευκοχώρι με θύμα έναν 19χρονο.

Στο συγκεκριμένο πανηγύρι υπάρχουν 550 εκθέτες, ενώ υπολογίζεται ότι το επισκέπτονται 5.000 άνθρωποι την ημέρα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα