Ελλάδα

Χυδαία ανάρτηση Βελόπουλου για Καπουτζίδη

Απαράδεκτες εκφράσεις από τον αρχηγό της Ελληνικής Λύσης - Τι απάντησε ο Καπουτζίδης

Parallaxi
χυδαία-ανάρτηση-βελόπουλου-για-καπου-1024829
Parallaxi

Απαράδεκτες και χυδαίες εκφράσεις από τον Κυριάκο Βελόπουλο προς τον Γιώργο Καπουτζίδη, καθώς με ένα του Tweet ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης αναφέρθηκε με τρόπο που δεν αρμόζει σε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο για τον καλλιτέχνη.

Αφορμή για αυτό στάθηκαν τα όσα είπε ο Καπουτζίδης στον Γιώργο Λιάγκα, λέγοντας πως ο Κυριάκος Βελόπουλος στο παρελθόν ισχυριζόταν ότι είχε ανακαλύψει αλοιφές που γιάτρευαν τον κορονοϊό.

Για το παραπάνω λοιπόν ο Κ. Βελόπουλος έγραψε:

«Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδη μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου !Αλήθεια πήγε στρατό;Γυαλισε τα πόμολα;»

Δημοσιεύοντας φωτογραφία με την τηλεοπτική «Θεοπούλα» της σειράς «Παρά Πέντε», ο Γιώργο Καπουτζίδης απάντησε για τη θητεία του στον στρατό. «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται, πως στο στρατό παρουσιάστηκα το Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα το Φεβρουάριο του2001. Υπηρέτησα 23 μήνες, ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα από τέσσερις μήνες στη ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης, κι από κει στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκλήσσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ. Αυτά και καλή χρονιά» Ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη..

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα