Ελλάδα

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Συναγερμός στην Εύβοια για εξαφάνιση ηλικιωμένου

Αγνοείται για 6η ημέρα.

Parallaxi
κακοκαιρία-μπάρμπαρα-συναγερμός-σ-972317
Parallaxi

Έχουν περάσει έξι ολόκληρες ημέρες από την ημέρα που ο 90χρονος εξαφανίστηκε στο Παρθένι Ευβοίας, οι έρευνές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα ωστόσο κανένα σημάδι δεν έχει βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Καθημερινά στην επιχείρηση έρευνας και διάσωσης λαμβάνουν μέρος η Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας SAR 3 12, η Πυροσβεστική Αλιβερίου, η 7η ΕΜΑΚ και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, προβληματισμό προκαλεί στις Αρχές η υπόθεση του ηλικιωμένου καθώς έχουν οργώσει κυριολεκτικά όλο το χωριό και δεν μπορούν να βρουν κανένα στοιχείο.

Για τον εντοπισμό του 90χρονου συμμετέχει και η Ρόξυ, η ειδικά εκπαιδευμένη σκυλίτσα της ΕΜΑΚ για έρευνα και διάσωση αγνοουμένων.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου του χωριού, ο ηλικιωμένος εθεάθη την Τρίτη να περπατά μέσα στα χιόνια, σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής κρατώντας ένα μπετόνι νερό.

Yπενθυμίζεται πως όπως δήλωσε αποκλειστικά στο evima.gr, η κόρη του αγνοούμενου οι προσπάθειες ανεύρεσης του ηλικιωμένου διεξάγονται με πολύ μεγάλη δυσκολία από την Ομάδα Διάσωσης Eυβοίας SAR 3 12 εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή καθώς οι δρόμοι είναι γεμάτοι από χιόνι και έχει δημιουργηθεί παγετός.

Η κόρη του 90χρονου, αναφέρει στο evima.gr πως είχε να επικοινωνήσει μαζί του από την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου όταν και μίλησαν προκειμένου να τον ρωτήσει εάν θέλει να του φέρει φαγητό.

Ο ηλικιωμένος της είχε πει τότε πως δεν χρειάζεται να μεταβεί στο σπίτι καθώς επρόκειτο να συμφάει με φίλο του.

Το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, η γυναίκα μετέβει στο σπίτι του πατέρα της, συνειδητοποίησε πως έχει εξαφανιστεί και ενημέρωσε τις αρχές.

πηγή – EVIMA
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα