Ελλάδα

Καλαμάτα: Μια σύλληψη για τη δολοφονία του 47χρονου

Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης.

Parallaxi
καλαμάτα-μια-σύλληψη-για-τη-δολοφονία-787523
Parallaxi

Σε προσαγωγή και σύλληψη ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας προχώρησε η Αστυνομία, ως υπόπτου για τη δολοφονία του 47χρονου μοτοσικλετιστή στην Καλαμάτα ενώ ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης, επίσης αλβανικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας που συνελήφθη ήταν συνοδηγός στο όχημα με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο συνεργός του, οδηγός του οχήματος και πιθανόν αυτός που πυροβόλησε τον 47χρονο, έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Υπενθυμίζεται πως οι δυνάμεις αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δυο ατόμων που πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 47χρονο άνδρα στο κέντρο της Καλαμάτας, το πρωί της Παρασκευής (20/1). Το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση και με το οποίο διέφυγαν οι δράστες εντοπίστηκε στις Κιτριές της Δυτικής Μάνης.

Οι Αρχές εξετάζουν ως βασικό σενάριο για τη μαφιόζικη εκτέλεση, το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει τις αρχές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις Η.Π.Α. για υποθέσεις ναρκωτικών.

πηγή – news247
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα