Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέος ο Κροάτης που νοσηλευόταν

Συνεχίζεται η απολογία 33 κατηγορούμενων στην Ευελπίδων.

Parallaxi
νέα-φιλαδέλφεια-προφυλακιστέος-ο-κρο-1044297
Parallaxi

Ξεκίνησαν οι απολογίες ενώπιον των Ανακριτών, της τρίτης και τελευταίας ομάδας κατηγορουμένων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Συνολικά 33 κατηγορούμενοι θα δώσουν σήμερα εξηγήσεις για όσα τους καταλογίζονται, ενώ απολογία έδωσε ήδη από το Νοσοκομείο ένας ακόμη κατηγορούμενος που νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Την απολογία του τραυματία έλαβε ο 14ος τακτικός ανακριτής ο οποίος μετέβη στο Νοσοκομείο. Ο ασθενής κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας θα έχουν απολογηθεί όλοι οι κατηγορούμενοι,στην συντριπτική πλειονότητα τους υπήκοοι Κροατίας, για τα αιματηρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα την θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος του Μιχάλη Κατσουρή.

Μέχρι σήμερα και οι 70 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν τις δύο προηγούμενες ημέρες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές.

Στη λίστα άτομα που δεν έχουν συλληφθεί

Εν τω μεταξύ, κάμερες πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν καταγράψει επιπρόσθετους υπόπτους, οι οποίοι μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψης, για τα αιματηρά επεισόδια, τα ξημερώματα της 8/8.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αρχές, στην λίστα υπόπτων η οποία έχει συνταχθεί σε σχέση με τον πιθανό δράστη της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη, υπάρχουν άτομα τα οποία δεν συγκαταλέγονται μεταξύ των 105 συλληφθέντων.

Από την επεξεργασία και μελέτη του σχετικού υλικού που έχει συλλέξει η Αστυνομία, προκύπτει το μέγεθος της δολοφονικής μανίας σε βάρος του άτυχου Μιχάλη αφού όπως αποτυπώνεται στις κάμερες, μετά το μοιραίο χτύπημα με μαχαίρι, ο 29χρονος στην προσπάθεια του να διαφύγει από το σημείο, δέχεται πισώπλατα χτυπήματα με ρόπαλα.

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, skai.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα