Ελλάδα

Πάτρα: «Εκείνη με χτύπησε», υποστηρίζει ο σύντροφος της γυναίκας που πήδηξε από το παράθυρο

Αμετανόητος ο 42χρονος που έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του.

Parallaxi
πάτρα-εκείνη-με-χτύπησε-υποστηρίζε-1143434
Parallaxi

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε ο 42χρονος που έχει καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συζύγου του και ο οποίος επιτέθηκε δυο φορές εναντίον της μέσα σε ένα 24ωρο, παραβιάζοντας μάλιστα και τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως», όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει την πρώην σύντροφο του να πηδά από το μπαλκόνι του σπιτιού της στην Πάτρα, για να ξεφύγει από τα χέρια του, ενώ οι πληγές από την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα είναι ακόμα ανοιχτές.

«Εκείνη με χτύπησε»

Ο 42χρονος μιλώντας στις κάμερες ισχυρίστηκε ότι δεν την χτύπησε αλλά αντίθετα… εκείνη τον είχε χτυπήσει και ότι του όφειλε και χρήματα. Η γυναίκα έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του ενώ χθες το πρωί είχε εκ νέου συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην την πλησιάζει. Ομως παραβίασε τον όρο, ξαναπήγε χθες το απόγευμα σπίτι και του πέρασαν εκ νέου χειροπέδες.

Το χρονικό

Όπως ανέφεραν στο OPEN και οι γείτονες που ήταν μάρτυρες, άκουσαν φασαρία, να πέφτουν πράγματα και έπιπλα να βγήκαν στο δρόμο να βοηθήσουν τη γυναίκα, την οποία είδαν ξαφνικά να πηδάει, χωρίς τα παπούτσια της από το μπαλκόνι.

Το θύμα βρήκε καταφύγιο στους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε περιπολικό, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα και την μετέφερε στην ασφάλεια ενώ παράλληλα συνελήφθη και ο κακοποιητής της.

Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Του επιβλήθηκε η σχετική ποινή ενώ ορίστηκε από το δικαστήριο να μην πλησιάζει την γυναίκα, ωστόσο το επόμενο βράδυ επέστρεψε στο σπίτι και τότε η γυναίκα ξανακάλεσε την αστυνομία προκειμένου να τον απομακρύνουν.

Ο ίδιος βρίσκεται στα δικαστήρια της Πάτρας και ο ανακριτής και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα