Ελλάδα

Πού θα ψηφίσουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της κάλπης.

Parallaxi
πού-θα-ψηφίσουν-αύριο-οι-πολιτικοί-αρχ-1005993
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Από νωρίς το πρωί θα βρεθούν οι αρχηγοί των κομμάτων στα εκλογικά κέντρα, δίνοντας και το σύνθημα για συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44o δημοτικό σχολείο Αθηνών στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί, στο 7ο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας, στον Έβρο, και στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα ψηφίσει στις 9.30 το πρωί στην Κυψέλη, (27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών). Ο κ. Τσίπρας, είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα, Σέρρες και Α’ Πειραιά.

Στο Ηράκλειο Κρήτης θα ψηφίσει στις 9.45 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431). Ο Νίκος Ανδρουλάκης, είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, τον Νότιο Τομέα και την Α’ Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, στο 152ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Λαμιέων (πρώην Παιδαγωγική Ακαδημία Λαμίας). Ο ίδιος έχει επιλέξει ως εκλογικές του περιφέρειες τον Βόρειο Τομέας Αθηνών, Α’ Θεσσαλονίκης και Φθιώτιδα.

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 9.30, στη Λεωφόρο Ειρήνης και Αγίου Νικολάου 2 στο Πέραμα (εκλογικά τμήματα από 436 έως 439). Ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι υποψήφιος στην Β’ Πειραιά, Α’ Αθήνας και Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στις 11:30 πμ στο 1ο ΓΕΛ Ελευθερίου – Κορδελιού.

Πηγή: skai.gr
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα