Ελλάδα

“Ενημερώστε ότι πήγα στρατό” – Η απάντηση Καπουτζίδη στην ομοφοβική επίθεση Βελόπουλου

Ολόκληρη η απάντηση του ηθοποιού

Parallaxi
ενημερώστε-ότι-πήγα-στρατό-η-απάν-1102520
Parallaxi

Η αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη στον Κυριάκο Βελόπουλου ενόχλησε κάποιους οπαδούς του προέδρου της Ελληνικής Λύσης. Και στο… όνομά του, εξαπέλυσαν επίθεση, με χυδαίους χαρακτηρισμούς, στον γνωστό ηθοποιό και σεναριογράφο.

Μετά την αναφορά αυτή, σε λογαριασμό στο Twitter (νυν X) με το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου, το οποίο όμως δεν διαχειρίζεται ο ίδιος ο αρχηγός της Ελληνικής Λύσης όπως αναφέρεται, ανέβηκε ένα χυδαίο tweet κατά του Γιώργου Καπουτζίδη. Το οποίο, πάντως, ήταν γραμμένο σε πρώτο ενικό…

Έγραφε: «Για τον κύριο Καπουτζίδη, επειδή μίλησε για το 2015 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου! Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;».

Η αφορμή «δόθηκε» μετά την αναφορά του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Βελόπουλο, σε χθεσινή συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ρώτησε την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη και αντ’ αυτού, ο ηθοποιός σχολίασε πως «και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αν ήμουν πρωθυπουργός, θα τον είχα στείλει στην Γιουχάν , να γυαλίσει όλα τα πόμολα με Βυζαντινόν, να σταματήσει ο κορωνοϊός».

Η απάντηση του σεναριογράφου ήρθε λίγη ώρα απάντηση και ήταν αιχμηρή: «Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται πως στον στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα