Ελλάδα

Τέμπη-Πατέρας θύματος: «Δόθηκε εντολή να μην παίξει στην ΕΡΤ η διαμαρτυρία στις Σέρρες»

«Είχαμε δύο χιλιάδες κόσμο πορεία στις Σέρρες και δεν παίχτηκε πουθενά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Parallaxi
τέμπη-πατέρας-θύματος-δόθηκε-εντολή-1007650
Parallaxi

Κεντρική εικόνα: Δημήτρης Κώττας

Τον αποκλεισμό από την ΕΡΤ της μαζικής κινητοποίησης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες με πρωτοβουλία συγγενών των θυμάτων των Τεμπών καταγγέλλει ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, που σκοτώθηκε στη μετωπική σύγκρουση τρένων της 28ης Φεβρουαρίου.

Σε τηλεοπτικές του δηλώσεις για τον ισχυρισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «εργαλειοποίσης» σχετικά με τις απεργίες στον ΟΣΕ και τη μήνυση συγγενών θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας κατά 17 προσώπων, μεταξύ άλλων και του πρωθυπουργού, ο Παύλος Ασλανίδης ανέφερε:

«Να τον πληροφορήσω (σ.σ. τον Κυριάκο Μητσοτάκη) ότι στους μηνυτές υπάρχουν και άνθρωποι που τον ψήφιζαν. Να του υπενθυμίσω ότι στις Σέρρες ήμασταν 2.000 κόσμος, έξω από το γραφείο του Κώστα Καραμανλή, την προηγούμενη εβδομάδα και έδωσε εντολή στην ΕΡΤ να μην παίξουν πλάνα» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ασλανίδης.

«Δεν παίχθηκε πουθενά και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ότι υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα. Στην οδό Καραμανλή, που τον Καραμαλή τον εθνάρχη τον ψήφιζαν και οι γονείς μου. Γιατί δεν κάνουν και ένα debate με μας, με τους γονείς των παιδιών;» είπε στον ΑΝΤ1.

«Είχαμε δύο χιλιάδες κόσμο πορεία στις Σέρρες και δεν παίχτηκε πουθενά. Και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πως υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ασλανίδης, σημειώνοντας πως «τον Καραμανλή τον εθνάρχη τον ψηφίζανε και οι γονείς μου».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα