Το ελληνικό ποδόσφαιρο τιμάει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη

Στα γήπεδα της χώρας κρεμάστηκαν πανό για την πολύνεκρη σύγκρουση των τρένων.

Parallaxi
το-ελληνικό-ποδόσφαιρο-τιμάει-τη-μνήμ-981020
Parallaxi

Στα γήπεδα του ποδοσφαίρου οι παίκτες τιμούν με το δικό τους τρόπο την μνήμη των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν στο Λαμία – Άρη

Σε άκρως φορτισμένο κλίμα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης του ματς Λαμία – Άρης στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 25η αγωνιστική της Super League, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε θερμό χειροκρότημα για τα θύματα της τραγωδίας.

Με φανέλα που έγραφε «Πάρε με όταν φτάσεις» ο Κουέστα

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Άρη, Χουλιάν Κουέστα εμφανίστηκε φορώντας φανέλα η οποία έγραφε «Πάρε με όταν φτάσεις», μια φράση που συνοδεύει την τραγικότητα το των τελευταίων ημερών.

«Μαμά φτάνω σ’ αγαπώ 1.3.23»: Το πανό των αγκαλιασμένων παιχτών Κ19 ΠΑΟΚ και Ιωνικού
«Φτωχά τα λόγια», έγραψε σε ανάρτησή του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναρτώντας φωτογραφία στην οποία οι δύο ομάδες κρατούν ένα πανό που γράφει: Μαμά φτάνω σ’ αγαπώ 1.3.23»
Οι νεαροί παίκτες των ομάδων Κ19 του ΠΑΟΚ και του Ιωνικού, πριν την έναρξη του αγώνα τίμησαν με αυτόν τον τρόπο τα θύματα του δυστυχήματος.

Τίμησαν του αδικοχαμένου Ιορδάνη Αδαμάκη στην Καβάλα 
Η τοπική ομάδα της Καβάλας αντιμετώπιζε σήμερα, τον Νέστο Χρυσούπολης για την 19η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι παίκτες και των δύο ομάδων, καθώς και οι φίλαθλοι τίμησαν την μνήμη του Ιορδάνη Αδαμάκη που είχε φορέσει τη φανέλα των γηπεδούχων, αφήνοντας από ένα λουλούδι σε τραπέζι που είχε τοποθετηθεί η φανέλα του και μια φωτογραφία.
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα