Ελλάδα

Βοιωτία-Θάνατος 17χρονου Ρομά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Νέα στοιχεία για τον χαμό του νεαρού παιδιού από το όπλο του αστυνομικού

Parallaxi
βοιωτία-θάνατος-17χρονου-ρομά-τι-έδειξε-1025394
Parallaxi

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση σχετικά με τον θάνατο του 17χρονου παιδιού από τη Βοιωτία, το οποίο έπεσε νεκρό από το όπλο του 41χρονου αστυνομικού.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του άτυχου παιδιού επήλθε από τον τραυματισμό της αριστερής τραχηλικής χώρας, στην οποία κατέληξε η σφαίρα από το όπλο του αστυνομικού.

Η σφαίρα αρχικά προκάλεσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα και μετά συνέχισε καταλήγοντας στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Πρόκειται για ένα τυφλό τραύμα καθώς η βολίδα παρέμεινε κοντά στον αυχένα, στην αριστερή πλευρά του λαιμού.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 17χρονος πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση, ενώ το θύμα είχε εκδορές τριβής στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, οι οποίες ενδεχομένως να προκλήθηκαν από την πτώση του θύματος στο έδαφος.

Στον αδικοχαμένο 17χρονο δεν διαπιστώθηκαν χτυπήματα στα πλευρά.

Τέλος, από τα δάχτυλα ελήφθησαν δείγματα και για τον εντοπισμό πυρίτιδας, προκειμένου να σταλούν στα εργαστήρια, έτσι ώστε να διαπιστωθεί πόσο κοντά ήταν το όπλο στο 17χρονο.

Το πόρισμα θα ενσωματωθεί στην δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του αστυνομικού και θα λάβει γνώση και η ανακρίτρια στην οποία θα παρουσιαστεί ο αστυνομικός για να απολογηθεί.

Πηγή: ieidiseis.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα