Top

Γυναικοκτονία- Ιεράπετρα: Tη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης αναλαμβάνει ο Α. Λύτρας

Σοκάρει ο διάλογος του γυναικοκτόνου με την ΕΛΑΣ.

Parallaxi
γυναικοκτονία-ιεράπετρα-tη-νομική-εκπ-837298
Parallaxi

Τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της Νεκταρίας, του θύματος της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα της Κρήτης, αναλαμβάνει ο Απόστολος Λύτρας.

Τι αναφέρει συγκεκριμένα ο δικηγόρος σε ανακοίνωσή του:

«Αμέσως μετά την τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος στην Ιεράπετρα επικοινώνησε μαζί μου η μεγάλη κόρη της θανούσης και άλλοι συγγενείς της, προκειμένου να αναλάβω την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος. Δυστυχώς είμαστε μπροστά σε μια ακόμα δολοφονία γυναίκας που χάνει την ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Επιθυμία των παιδιών της δολοφονηθείσας είναι να σεβαστούν όλοι το πένθος τους. Θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα πράξουμε τα δέοντα προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια αυτή πράξη».

Τι λέει η κόρη της 48χρονης

Στο μεταξύ για τη μητέρα της, Νεκταρία, μίλησε η κόρη της σε τηλεοπτικό σταθμό.

«Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», είπε μιλώντας στο Mega η κόρη της 48 χρονης.

«Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς.

»Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος, προδομένος», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.

Ο διάλογος του δολοφόνου με την ΕΛΑΣ 

Αξιοσημείωτος είναι, τέλος, ο διάλογος ανάμεσα στον 54χρονο γυναικοκτόνο την ΕΛ.ΑΣ. και τον γιο του, την ώρα που ο δράστης βρισκόταν στην κορυφή του γκρεμού και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Παρακάτω ο διάλογος:

Γυναικοκτόνος: Θα πέσω στο κενό. Μην πλησιάζετε. Θα αυτοκτονήσω. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή για μένα. Δεν θέλω να πάω στη φυλακή. Αστυνομικός: Ηρέμησε. Πρέπει να φύγεις από εκεί. Γυναικοκτόνος: Τι θα κάνω τώρα; Ποια είναι η διαδικασία με τους δικηγόρους; Τι θα πω στον εισαγγελέα και στον ανακριτή; Αστυνομικός: Θα παρουσιαστείς και θα τους πεις τι έγινε. Θα έχεις και τους δικούς σου μάρτυρες Ο μεγαλύτερος γιος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον πατέρα του και έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη σύλληψή του.

Γυναικοκτόνος: Πού είναι η μάνα σου; Γιός: Είναι στο νοσοκομείο Γυναικοκτόνος: Άρα ζει Γιος: Ναι, είναι στην εντατική Γυναικοκτόνος: Ήμουν καλός πατέρας, για εσάς το έκανα

Με πληροφορίες από Mega / cretapost

Γυναικοκτονία- Ιεράπετρα: H Νεκταρία, το 13ο θύμα από τις αρχές του χρόνου- Κηδεύεται σήμερα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα