Bιασμός 24χρονης: Συνελήφθη βασικός κατηγορούμενος για κύκλωμα μαστροπείας

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, Θανάση Ζιώγα.

Parallaxi
bιασμός-24χρονης-συνελήφθη-βασικός-κατη-873802
Parallaxi
Στιγμιότυπο από ΣΚΑΪ

Υπάρχουν εξελίξεις αναφορικά με την εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε για την ύπαρξη  κυκλώματος μαστροπείας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης Γεωργίας, που βιάστηκε ομαδικώς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε ο κ. Θανάσης Ζιώγας, χθες κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα ο οποίος και συνελήφθη.

Έχουν κατασχεθεί επίσης το κινητό και το λάπτοπ του ιδίου προσώπου.

Πάντως, έχει ξεκινήσει νέα έρευνα τόνισε ο δικηγόρος.

«Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε», ανέφερε για την κατάθεση της Γεωργίας.

«Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός  της ζωής για την Γεωργία. Είδε των ζωή κατάματα ζήτησε την βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», πρόσθεσε.

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης 

Για την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, υπογράμμισε πως η εντολή αυτή έγινε από την ανάκριση.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα