Κατέληξε 31χρονος- Mη εμβολιασμένοι βάζουν αγγελίες και πωλούν τις συνδρομές τους σε γυμναστήρια

Η πρόβλεψη Τσιόδρα για τον αριθμό των διασωληνωμένων τον Δεκέμβριο.

Parallaxi
κατέληξε-31χρονος-mη-εμβολιασμένοι-βάζο-835796
Parallaxi
SOOC

Κατέληξε 31χρονος ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στη ΜΕΘ Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είχε υποκείμενο νόσημα.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι πιεστική καθώς όπως αναφέρει άνοιξε και πέμπτη κλινική κορωνοϊού στο Ρίου και στην ορθοπεδική πια νοσηλεύονται ασθενείς με Covid-19, λειτουργεί και μια ακόμα για τα ύποπτα. Στις εφημερίες Παρασκευής – Σαββάτου έγιναν τριάντα ακόμα εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα. Για μας σαν γιατροί είτε είναι εμβολιασμένοι οι ασθενείς είτε όχι τους αντιμετωπίζουμε το ίδιο, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και ίδια είναι η αγωνία μας και για τους δύο. Το θέμα είναι να μην μπει κανείς στο νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα», δήλωσε ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας- Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός. Προσθέτει πως είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την τρίτη δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν. «Η τρίτη δόση είναι σημαντική», επισημαίνει.

Mη εμβολιασμένοι βάζουν αγγελίες και πωλούν τις συνδρομές τους, τι λέει ιδιοκτήτης

Νέα δεδομένα και στα γυμναστήρια φέρνουν τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους καθώς από αύριο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος τους σε αυτούς τους χώρους σε μία ακόμα προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας.

Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων σε μία προσπάθεια να μην χάσουν τους ανεμβολίαστους αθλούμενους «παγώνουν» τις ετήσιες συνδρομές, ενώ κάποιοι άλλοι τις πωλούν στο διαδίκτυο καθώς δηλώνουν αποφασισμένοι να μην εμβολιαστούν.

Γεωργιάδης: Τα μέτρα ελήφθησαν για να μείνει ανοικτή η αγορά τα Χριστούγεννα

Σωτήρης Τσιόδρας: 800 διασωληνωμένοι στις 13 Δεκεμβρίου 

Ανησυχητικές είναι οι προβλέψεις του Σωτήρη Τσιόδρα για τον αριθμό των διασωληνωμένων το Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελεύθερος Τύπος” της Κυριακής, το προβλεπτικό μοντέλο του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, οι διασωληνωμένοι θα φτάσουν τους 800, στις 13 Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ύπαρξη σταδιακής μείωσης των κρουσμάτων κορονοϊού.

Πηγές: iefimerida/ “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα