Top

Κοροναϊος: Αποσωληνώθηκε το 4,5 μηνών βρέφος στο Ιπποκράτειο

Που νοσηλευόταν από τις 13 Νοεμβρίου στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Parallaxi
κοροναϊος-αποσωληνώθηκε-το-45-μηνών-βρ-840914
Parallaxi
Πηγή: SOOC

Αποσωληνώθηκε σήμερα το 4,5 μηνών βρέφος που νοσηλευόταν από τις 13 Νοεμβρίου στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού.

Είχε διασωληνωθεί τα ξημερώματα της 15ης Νοεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες εξακολουθεί να βρίσκεται στο χώρο της ΜΕΘ με υψηλή ροή οξυγόνου.

Διασωληνωμένο εξακολουθεί να νοσηλεύεται και το 2,5 μηνών αγοράκι στη ΜΕΘ Παίδων του Ρίου. Συμφωνά με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και υπάρχει αισιοδοξία ότι και αυτό θα αποσωληνωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Σέρρες: Αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό από τη Βουλγαρία και… τώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Ένα περιστατικό που προκαλεί αίσθηση, αποκαλύφθηκε στις Σέρρες. Επαγγελματίας φέρεται να αγόρασε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Βουλγαρία, προκειμένου να συνεχίσει να εργάζεται, προσποιούμενος τον εμβολιασμένο.

Ωστόσο, κόλλησε κοροναϊό και εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Μάλιστα, ο άνδρας δίνει μάχη για τη ζωή του, καθώς έχει διασωληνωθεί.

Την υπόθεση αποκάλυψε η δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος Σερρών, Αριάδνη Παπαφωτίου, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει το infonews24.gr.

«Επαγγελματίας Σερραικής κωμόπολης, αγόρασε πιστοποιητικό από Βουλγαρία (500 ευρώ λένε) και παρίστανε τον εμβολιασμένο για να δουλεύει το επαγγελματικό του αμάξι. Είναι διασωληνωμένος εδώ και κάποιες μέρες στο Νοσοκομείο Σερρών…» αναφέρει στην ανάρτησή της.

Βόλος: Πέθανε 48χρονος επιχειρηματίας από κοροναϊό

Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Βόλου, η είδηση του θανάτου από κορονοϊό ενός ακόμη νέου ανθρώπου, ιδιαίτερα γνωστού στην τοπική κοινωνία λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής του με το χώρο της εστίασης

Πρόκειται για έναν 48χρονο επιχειρηματία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό. Ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας καφέ και κρεπερί, με καταστήματα, όχι μόνο στο Βόλο αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, όπως στα Ιωάννινα και τα τελευταία χρόνια διέμενε, κατά βάση, εκτός Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο επιχειρηματίας δεν είχε εμβολιαστεί. Αμέσως μόλις άρχισε να γίνεται γνωστή η είδηση του θανάτου του, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από συλλυπητήρια μηνύματα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ/ infonews24.gr

Δείτε επίσης:

Ασυνήθιστα και ήπια τα συμπτώματα όσων έχουν μολυνθεί από τη μετάλλαξη Όμικρον

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα